UPDATE: Concertul de la Bucureşti al trupei Iced Earth a fost confirmat de Promusic Events şi Maximum Rock Magazin, locaţia şi preţurile biletelor urmând să fie anunţate în scurt timp. Află mai multe detalii despre concert!

Trupa Iced Earth va reveni la Bucureşti pe 28 ianuarie 2014. Conform anunţului făcut de trupă, concertul va face parte din turneul mondial de promovare al celui de-al unsprezecelea album al formaţiei şi va avea loc în Jukebox.

RECENZIE: Iced Earth au dezgheţat publicul în The Silver Church

Noul material discografic al trupei este în lucru şi va fi lansat până la finalul anului 2013. Rockerii americani plănuiesc să finalizeze înregistrările în acestă vară, între concertele din cadrul sezonului de festivaluri europene. Trupa va concerta începând cu luna iunie la festivaluri precum: Metalfest, Rock Harz Open Air, Getaway Rock Festival sau Metaldays.

Iced Earth Tour 2014

Despre noul turneu Jon Schaffer, fondatorul trupei a declarat: „Suntem pregătiţi […] să urcăm în autobuzul nostru de turneu şi să petrecem încă 18 luni călătorind prin lume. Așteptăm cu nerăbdare să ajungem la cât mai multe persoane şi să aducem Iced Earth în cât mai multe teritorii noi în următorul turneu mondial masiv.

După succesul albumului „Dystopia” din 2011 şi a turneului acestuia de promovare, cel mai mare din istoria trupei, Iced Earth le-a pregătit fanilor o surpriză. Pe 15 aprilie 2013, trupa a lansat un album live, „Live in Ancient Kourion” filmat în Cipru.

Conform site-ului trupei biletele vor fi disponibile la sfârşitul lunii aprilie 2013, însă până în acest moment evenimentul nu a fost confirmat de niciun organizator local. Concertul din ianuarie 2014 ar fi al doilea pe care trupa îl susţine în Bucureşti, după show-ul din noiembrie 2011, din The Silver Church.

Bilete Iced Earth la The Silver Church

Biletele pentru concertul Iced Earth de la The Silver Church din Bucureşti, din 28 ianuarie 2014, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie.

Preţ Observaţii
65 lei primele 50 de bucăţi cumpără bilete
75 lei următoarele bilete achiziţionate până la 27.01.2014 cumpără bilete
85 lei biletele achiziţionate în ziua concertului 28.01.2014 cumpără bilete