Acest eveniment a avut loc in data de 28 Jan 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 28 ianuarie 2014, una dintre cele mai importante formaţii de metal, Iced Earth revine în concert la Bucureşti, în The Silver Church. 

Pe lângă cei de la Iced Earth, care vor promova albumul „Plagues Of Babylon”, pe scenă vor mai evolua şi trupele Warbringer (Thrash Metal – SUA) şi Elm Street (Heavy Metal – Australia).

Program Iced Earth la Bucureşti

18:30 – acces VIP Meet and Greet
19:00 – acces public
19:30 – Elm Street
20:15 – Warbringer
21:25 – Iced Earth


CONCURS: Câştigă invitaţii la Iced Earth în The Silver Church

Completează formularul de mai jos până miercuri, 15 ianuarie 2014, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Tilimpea Alexandru şi Florea Ramona. Felicitări!


Iced Earth este o trupă care a rămas fidelă „batranului” metal, într-o perioadă în care foarte multe formaţii îşi pierd esenţa în tot felul de experimente fără substanţă. Formaţia de metal a fost infiinţată în 1985, în Tampa – Florida, creierul acesteia fiind chitaristul şi compozitorul Jon Schaffer. Stilul formaţiei se află la intersecţia sonorităţilor thrash metal, power metal, progressive metal şi speed metal.

În momentul de faţă, Iced Earth este considerată una dintre cele mai reprezentative formaţii de metal. Cu o discografie bogată şi aprecierea criticilor, americanii fac cinste scenei contemporane. Mai mult, Iced Earth vor veni în România împreună cu tobosarul Jon Dette, un instrumentist fascinant care a activat în grupuri ca Slayer, Testament şi Anthrax.

Bilete Iced Earth la The Silver Church

Biletele pentru concertul Iced Earth de la The Silver Church din Bucureşti, din 28 ianuarie 2014, pot fi achiziţionate, în număr de 400 de bucăţi, din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie.

Preţ Observaţii
65 lei primele 50 de bucăţi SOLD OUT
75 lei următoarele bilete achiziţionate până la 27.01.2014 cumpără bilete
85 lei biletele achiziţionate în ziua concertului 28.01.2014 cumpără bilete

În 2011, formaţia a susţinut primul concert în România, la Bucureşti, tot în The Silver Church, eveniment organizat, ca şi acum, de Promusic Events şi Maximum Rock Magazin (Producător Nelu Brînduşan).