Acest eveniment a avut loc in data de 31 May 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 mai 2014, începând cu ora 12:00, Piaţa Constituţiei din Bucureşti va fi gazda HOLI Music Color Festival.

Atmosfera incendiară şi plină de culoare va fi întreţinută de un line-up compus din cei mai tari DJ europeni ai momentului, câştigători de premii MTV şi cu un box office impresionant: Tom Novy, Tocadisco, Claptone, Joris Delacroix, Mantu, Francesco Farfa şi Gennaro Scarpato. Replica muzicală românească vine de la DJ-ii PRO FM, Greeg & Onuc şi Almud & Konstantin.

Petrecerea ce se va dăsfăşura timp de 10 ore va avea ca şi punct culminant numărătoarea inversă desfăşurată din oră în oră, când toţi cei prezenţi vor arunca în aer pudră colorată.

Fiecare participant primeşte la achiziţionarea unui bilet un plic de pudră HOLI, pe care îl va ridica la intrarea în piaţă. Pentru cei mai HOLI dintre participanţii la eveniment, organizatorii au creat un pachet special care va conţine toate cele 6 culori HOLI (roz, verde, albastru, galben, roşu şi mov) şi care va putea fi achiziţionat din locaţie.

Pudra este special produsă în Uniunea Europeană pentru acest tip de evenimente, din orez şi coloranţi alimentari, având certificate de specialitate pentru utilizarea în acest scop şi nefiind dăunătoare organismului uman.

Bilete HOLI Music Color Festival 2014

Biletele pentru Holi Music Color Festival, ce va avea loc în data de 31 mai 2014, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

UPDATE: Cu 3 zile înainte de eveniment organizatorii vin cu o ofertă specială. Astfel, se va putea intra la eveniment şi fără plicuri de pudră, accesul fiind 49 lei, iar toate biletele de 89 lei şi 99 lei vor avea incluse câte 8 plicuri de pudră.

Categorie Observaţii Preţ
Holi Pass acces în locaţie 49 lei cumpără bilete
Holi Pass 8 acces şi 8 plicuri pudră colorată 99 lei cumpără bilete
Holi Pass 12 acces şi 12 plicuri pudră colorată 125 lei cumpără bilete
Holi Premium Pass acces şi 10 plicuri pudră colorată plus open bar 400 lei cumpără bilete

Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis în cadrul evenimentului Holi Music Color Festival.