La finalul concertului susţinut weekend-ul trecut la Festivalul ARTmania, trupa Haggard a anunţa că va reveni în ţara noastră pentru un nou show. Evenimentul va avea loc pe 7 septembrie 2013 la Zalău, în cadrul Festivalului Roman Zalău Porolissum.

RECENZIE: ARTmania Festival 2013, rock pe soare şi pe ploaie

Oficialii Primăriei Zalău au confirmat informaţia pentru www.metalhead.ro, dar au precizat totodată că nu s-a semnat niciun contract până în momentul de faţă.

Ediţia din acest an a Festivalului va avea loc în perioada 6-8 septembrie, la Castrul Roman Porolissum, este organizat de Primărie şi Consiliul Local Zalău care şi-au propus să ofere publicului larg o manifestare culturală completă.

Haggard este una dintre cele mai apreciate trupe de rock simfonic, îmbinând în mod armonios elemente de clasic şi preclasic cu elemente de death/doom metal. Haggard înseamnă fantezie, instrumente clasice, riffuri puternice de chitară şi pasaje melodice.

Trupa din Germania are o carieră ce se întinde pe două decenii şi are la activ nenumărate concerte pe importante scene. În programul de anul acesta al trupei se regăsesc festivaluri ca: Wacken Open Air, Summer Breeze Festival,  Hell and Heaven Fest sau Trolls Et Legendes Festival.

Mai multe detalii despre Festivalul Roman Zalău Porolissum vor fi disponibile în curând.