Vocea jazz-ului mondial, Gregory Porter, concertează în premieră în România, pe 24 aprilie 2017, în cadrul seriei de evenimente Jazz Nigh Out. Spectacolul face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent album al artistului, „Take me to the Alley”, şi va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti.

Gregory Porter vine pentru prima dată la Bucureşti pentru a susţine un concert în care îşi va promova materialul „Take me to the Alley” (2016), album care a urcat pe locul 1 în Apple Music pe 6 continente, în ţări precum: Germania, Marea Britanie, Canada, Franța, Japonia, Australia, Brazilia și a fost primit cu entuziasm de fani și criticii muzicali.

Câştigător al premiului Grammy în 2014, la categoria „Cel mai bun album de jazz” pentru „Liquid Spirit” (2013), Gregory Porter este un muzician desăvârşit care abordează mai multe stiluri muzicale într-o combinaţie inedită. Ritmuri de jazz, blues, soul şi gospel se regăsesc în muzica sa, care este dedicată unui public eterogen, cu preferințe muzicale dintre cele mai diverse.

„Gregory Porter are ce-i mai mult din ce ţi-ai putea dori de la un cântăreţ de jazz şi poate chiar un sau două aspecte pe care nici nu ştiai că ţie le doreşti.” – The New York Times

Născut în 1971 în Sacramento, Porter se pregătea de o promițătoare carieră în fotbalul american, pe care a întrerupt-o din cauza unei accidentări la umăr. Încurajat de mama sa, şi-a început cariera de artist odată cu apariţia în musicalul „It Ain’t Nothin’ But the Blues”, unde a interpretat două piese: „Sweet Home Chicago” şi „Children, Your Line Is Draggin'”.

După o perioadă de concerte în cluburile de jazz din Harlem, muzicianul înregistrează albumele „Water” (2010) și „Be Good” (2012). Recunoașterea internațională a venit odată cu lansarea discului „Liquid Spirit” (2013), care a intrat în Top Ten UK Charts cu vânzări de peste 100.000 de unități, și care i-a adus un premiu Grammy. De asemenea, artistul are la activ numeroase titluri şi premii internaţionale, printre care: două premii Jazz FM şi titlul „Cântăreţul anului 2014”, acordat de Premiile Asociaţiei Jurnaliştilor de Jazz.

Bilete Gregory Porter la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Gregory Porter de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 24 aprilie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online, de pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 260 lei cumpără bilete
Categoria I 220 lei  cumpără bilete
Categoria II 180 lei  cumpără bilete
Categoria III 150 lei  cumpără bilete
Categoria IV 120 lei  cumpără bilete

Concertul Gregory Porter de la Bucureşti este organizat de Twin Arts.