Acest eveniment a avut loc in data de 20 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 19 octombrie 2012, Reyna Club din Bucureşti îşi deschide porţile pentru un sezon plin de petreceri. Invitaţi: Myon & Shane54. Sâmbătă, 20 octombrie 2012, petrecerea continuă cu un invitat de excepţie, Andy Moor. Suportul local va fi asigurat de băieţii de la Snatt & Vix.

Myon & Shane54 sunt Mario Egeto (Myon) şi Elod Csaszar (Shane 54 ), singurii DJ din lume care au reuşit lucruri pe care mulţi nici nu le visează, spre exemplu introducerea a 104 piese în 64 de minute, într-un megamix de senzaţie. Remixurile şi mashup-urile lor, au creat un nou curent în lumea muzicii electronice, calitatea şi pasiunea cu care îşi duc la bun sfârşit fiecare proiect, l-au făcut chiar şi pe Armin van Buuren, să-i remarce.

Andy Moor este vestitul producător de trance & progressive, nominalizat la premiile Grammy şi owner-ul casei de discuri AVA Recordings. Artisul a reuşit să îşi formeze un stil propriu în producţie, realizând piese care sunt prezente tot timpul în playlist-ul fanilor, indiferent de anul când au fost lansate.

Fetele au intrare gratuită şi un cocktail din partea casei, iar baieţii vor plăti pentru un bilet de intrare 20 de lei până la ora 00:00 şi 30 de lei după ora 00:00.