Acest eveniment a avut loc in data de 6 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 6 decembrie 2013, de la ora 22:00, Atelierul de Producţie din Bucureşti va găzdui un eveniment aparte, ai cărui invitaţi speciali sunt: Gorillaz Sound System (DJ Set), Onra (Live) şi Phaeleh. Show-ul va fi deschis de Ufe

DJ Set-ul Gorillaz Sound System îl va aduce la Bucureşti pe Remi Kabaka, omul din spatele personajului Russel Hobbs sau  „that overweight drummer from that band called Gorillaz”. Fondatorul Gorillaz Sound System este considerat un adevărat fenomen, fie că este vorba de audio, vizual sau experimental, fiind recunoscut atât pentru producţiile muzicale cât şi pentru „funcţia” sa de regizor artistic pentru Gorillaz Sound System şi Africa Express.

Onra revine în Atelierul de Producţie, pregătit pentru un show live special. Artistul francez îmbină în proiectele sale muzicale elemente electro, hip hop sau pop cu elemente din muzica chinezească şi vietnameză, dând naştere astfel unui stil unic.

Dubstep, garage, electronica şi house, toate se combină armonios  în stilul electro unic marca Phaeleh, producând ce ar putea fi descrisă vag ca Electronica cinematografică. Compozițiile sale sunt o fuziune de instrumente live și producție de sunete mixate electronic. Şi deşi nu are o carieră îndelungă, a debutat în 2008, are la activ numeroase mixuri, două albume şi 11 EP-uri şi single-uri.

Biletele pot fi cumpărate în avans la preţul de 3 de lei din magazinele: H20 (str. Lipscani), Ollie Gang Shop (str. Blanari, nr.12), Uman (str. George Enescu – P-ţa Romană) sau la preţul de 40 de lei la intrare, în seara evenimentului.

Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani.