Vineri şi sâmbătă, 19 şi 20 septembrie 2014, de la ora 18:00, în Piaţa George Enescu din Bucureşti, are loc Gala celei de-a X-a ediţii Folk You! Florian Pittiş. Intrarea este liberă.

Începând din 2011, Festivalul Folk You! Florian Pittiş are buletin de Bucureşti. Festivalul s-a îmbracat în haine de gală, pentru prima oară pe Strada Franceză, în Centrul Vechi, chiar de Zilele Bucureştiului. Prima ediţie a Galei Folk You! s-a bucurat de un mare succes, astfel au urmat a doua şi a treia ediţie, care au adunat peste 40.000 de spectatori.

Program Gala Folk You! Florian Pittiş 2014 la Bucureşti

Vineri, 19 septembrie 2014
ora 18:00

Claudiu Iulian Palalae (câţtigătorul Trofeului Folk You! Florian Pittiş)
Alexandru Andrieş
Antract
Emeric Set
Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu Supergrup
Taxi
Vama

Sâmbătă, 20 septembrie 2014
ora 19:00

Dinu Olăraşu
Alina Manole Band
Ducu Bertzi & Mihai Neniţa
Florin Chilian
byron
Nicu Alifantis & Zan
Pasărea Rock

Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă şi ArCuB vă oferă două zile de muzică şi poezie, de excelenţa sentimentelor sublime, întreţinute de artişti excelenţi. Mişcarea de Rezistenţă este o contraofensivă a faptelor împotriva vorbelor goale sau a valorii împotriva nonvalorii. Gala Folk You! Florian Pittiş, ca şi întreg festivalul, cu toate cele zece ediţii, este o asemenea faptă. Este o afirmaţie, nu o negaţie!

Implică-te! Folk You! este şi al tău

Festivalul Folk You! Florian Pittiş este un fenomen devenit portdrapel al Mişcării de Rezistenţă prin cultură. Susţineţi fenomenul FOLK YOU! donând 2 euro prin SMS la 8839, în perioada 12-30 septembrie 2014. Numărul este valabil în reţelele Telekom, Orange şi Vodafone. Suma alocată cauzei este de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Telekom şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.