Acest eveniment a avut loc in data de 26 Sep 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 26 septembrie 2014, de la ora 21:00, se dă startul Funk Rock Hotel 11, ediţie specială în care publicul a avut ocazia să decida ce trupe vor urca pe scenă. Evenimentul, ce promovează muzica live de calitate, va avea loc în Fratelli Studios din Bucureşti.

CONCURS: Câştigă o invitaţie la Funk Rock Hotel 11

Completează formularul de mai jos până vineri, 26 septembrie 2014, ora 12:00, şi poţi câştiga una din cele 5 invitaţii valabile pentru două persoane pus în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Cristina-Mihaela Vrublevschi, Floriana Genes, Munteanu Bogdan, Gabriel Seculin Dragoş şi Carina Coman. Felicitări!


Line-up-ul Funk Rock Hotel 11

Robin & The Backstabbers
Z.O.B.
Les Elephants Bizarres
The Speakers
The Amsterdams

Funk Rock Hotel este evenimentul care însumează şase ani de prezenţă pe scena muzicală LIVE a Bucureştiului şi a 10 ediţii care şi-au dorit să aducă în faţa publicului tânăr, consumator de concerte şi muzică românească fresh, cele mai bune trupe din ţară.

Bilete Funk Rock Hotel 11

Biletele se pot achiziţiona în pre-sale la preţul de 30 lei pe www.iabilet.ro. În seara evenimentului, biletele pot fi cumpărate de la intrarea Fratelli Studios, la preţul de 35 de lei.