Clubul bucureştean Colectiv va găzdui în data de 8 martie 2014 a zecea ediţie Funk Rock Hotel, un mărţişor muzical ce se anunţă a avea tendinţe britanice prin prezenţa trupei Republica, dar şi Hot Casandra, Moebius, Velosonics şi The Speakers.

Un nume sonor al anilor ’90, trupa Republica s-a făcut cunoscută prin intermediul hiturilor „Ready to Go” şi „Drop Dead Gorgeous”, dar şi prin imaginea neconvenţională şi sintetizatoarele solistei grupului, Saffron.

Alături de britanicii de la Republica va urca pe scenă şi Hot Casandra cu al său groove electro cu care s-a făcut cunoscut prin piesa „Hold Me Tight”, influenţe ce duc gândul ascultătorului înapoi în anii ’80 şi la cluburile acelor timpuri. Vorbind de influenţe britanice, stilul indie nu putea lipsi din ecuaţie, Moebius fiind responsabili de aceste sunete aparte în seara de 8 martie la Clubul Colectiv, din Bucureşti.

Alături de aceştia vor cânta şi nou veniţii de la Velosonics şi The Speakers, trupe tinere, însă cu mult potenţial şi sound perfect complementar pentru colegii lor de afiş, de la Funk Rock Hotel 10.

Biletele pentru Funk Rock Hotel 10 din data de 8 martie sunt disponibile la preţul de 30 de lei în pre-sale, pe www.iabilet.ro, dar şi în ziua evenimentului, chiar de la Clubul Colectiv, la preţul de 40 de lei.