Acest eveniment a avut loc in data de 16 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 16 noiembrie 2012, ora 19:00, Fuego revine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti într-un spectacol extraordinar, intitulat „Scrisoare din Basarabia”. Pe parcursul concertului Fuego va fi acompaniat pe scena de Vasile şi Vitalie Advahov din Chişinău şi Probachus. Nu în ultimul rând, interpretul va avea alături de el două invitate dragi sufletului românilor: Irina Loghin şi Anastasia Lazariuc.

Stilul său inconfundabil şi vocea sa unică l-au transformat pe Fuego, pe numele său adevărat Paul-Ciprian Surugiu, într-unul dintre cei mai apreciaţi solişti de muzică populară şi nu numai, atât în România cât şi în Republica Moldova. Artistul, care în ultimii ani, a fost implicat într-o serie de activităţi artistice şi sociale peste Prut şi astfel a hotărât să aducă la Bucureşti mesajul moldovenilor care se simt cu inima alăaturi de ţara lor mama. Spectacolul de trei ore va fi structurat în două părţi: una cu muzică populară, iar cea de-a doua cu muzică uşoară. Concertul de la Sala Palatului va prilejui şi o dublă lansare – de album şi de carte.

Născut în Turda în 1976, artistul a urmat cursurile Şcolii Populare de Arta, secţia canto, la Cluj-Napoca, după care a făcut Facultatea de Teatru, la clasa profesoarei Adriana Piteşteanu şi specializarea music-hall, la clasa profesorului Marius Ţeicu. A urmat cursuri de canto cu George Grigoriu şi Petre Galusanu, pe care-i consideră şi astazi mentorii săi spirituali, şi a câştigat o mulţime de premii de-a lungul timpului: locul 2 la Festivalul Aurelian Andreescu (1995), Marele Premiu la Festivalul „Zâmbete pe portativ” (1997) sau Trofeul de Cristal la festivalul „Şlagărul de aur” de la Minsk (2000).

Cel mai cunoscut proiect al său rămâne însă „Mama şi fiul„, alături de  Irina Loghin. În ultima perioadă, Fuego a cucerit şi sufeletele basarabenilor, spectacolele „Bucuraţi-vă, romani” (Bălti) sau „Mă-ntorc cu drag la Chişinau” desfaşurându-se cu sala plina.

Bilete Fuego – „Scrisoare din Basarabia”

Biletele pentru concertul „Scrisoare din Basarabia” susţinut de Fuego la Bucureşti  sunt disponibile la următoarele categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria VIP: 180 lei
Categoria I: 140 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 70 lei
Categoria V: 50 lei
Categoria IV: 60 lei
Categoria VI: 35 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.