Sâmbătă, 17 mai 2014, de la ora 17:00, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca va avea loc cea de-a patra ediţie a Forţa ZU. Printre invitaţi evenimentului, care promite a fi cel mai mare concert din România, se numără: B.U.G. Mafia, Smiley, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Nicole Cherry, Andra, Voltaj, Vama, Holograf şi mulţi alţii.

După ce în ultimii trei ani, Forţa ZU a avut loc la Braşov, Timişoara şi Iaşi, evenimentul ajunge anul acesta la Cluj-Napoca. Pe scena cu o deschidere de 60 de metri a evenimentului vor urca peste 30 de artişti, într-un show de mai bine de 10 ore.

Program Forţa ZU 2014

De la ora 17:00, evenimentul prezentat de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan va debuta cu un warm-up realizat de MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K.

Două ore mai târziu pe scenă vor urca, rând pe rând: B.U.G. Mafia, Smiley, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Nicole Cherry, Andra, Raluka & DJ Sava, What’s Up, Cabron, Lora, Delia, Voltaj, Deepcentral, Andreea Banica, Shift & Marius Moga, Red Blonde, Sore, CRBL, Adda, Vama, Holograf, Anda Adam, Skizzo Skills, Speak, Mandinga, Maxim, Alina Eremia şi Connect-R.

Concertul se va încheia în jurul orei 01:00, însă petrecerea va continua cu un ZUPER AFTER PARTY.

Accesul la Forţa ZU 2014

În zona de concert va fi permis accesul de la ora 15:00, în limita a 55.000 de locuri disponibile la tribunele 1 şi 2, în peluze şi pe gazon. Accesul se va face prin cele 7 intrări ale stadionului.

Accesul este liber şi permis persoanelor de orice vârstă, copiii sub 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un un adult.

De asemenea, în zona de concert nu va fi permis accesul cu: băuturi, recipiente sau ambalaje dure (sticle, termosuri, cutii de metal, cutii de plastic, parfumuri, etc.) și umbrele. În caz de ploaie este recomandată folosirea unei pelerine de ploaie.

La eveniment se va putea intra cu aparate foto, camere de filmat, dar şi cu mâncare, atât timp cât aceasta nu este depozitată într-un recipient dur.

Pentru cei ce nu vor putea ajunge la eveniment, acesta va fi transmis în direct de la ora 17:00 pe Radio ZU şi pagina de Facebook Radio ZU, iar de la ora 19:00 şi pe ZU TV.