Deşi organizatorii comunicau zilele trecute reprogramarea ediţiei din acest an a Folk Maraton, astăzi a fost emis un comunicat de presă prin care se anunţă anularea evenimentului.

Conform comunicatului emis de Sala Palatului, organizatorul evenimentului, anularea s-a făcut din motive independente de aceştia. În acelaşi timp reprezentanţii instituţiei îşi cer scuze faţă de cei care îşi cumpăraseră deja bilete sau care îşi doreau să participe la acest eveniment.

Recuperarea contravalorii biletelor deja achiziţionate se poate face în perioada 4 octombrie – 15 noiembrie 2011 la punctele de vânzare de unde tichetele au fost iniţial cumpărate.

Programat iniţial pentru 4 octombrie 2011, Folk Maraton 2011 a fost reprogramat pentru data de 9 noiembrie. Pe scena evenimentului urmau să urce câţiva dintre cei mai importanţi artişti ai genului folk din România, printre aceştia numărându-se şi Florin Chilian, Mircea Vintilă & Brambura, Maria Gheorghiu, Alina Manole Band, Emeric Set, Ducu Bertzi & Mihai Neniţa, Doru Stănculescu, Zoia Alecu.

Foto: www.omdefolk.wordpress.com