Show-ul pe care trupa Fire of Anatolia trebuia să îl susţină pe 17 mai 2013 a fost reprogramat pentru 6 decembrie. Spectacolul a fost amânat din motive logistice (reconfigurare turneu) şi se va desfăşura tot la Sala Palatului, biletele achiziţionate deja îşi păstrează valabilitatea.

Cei care nu pot participa la spectacolul reprogramat pe 6 decembrie îşi pot recupera contravaloarea biletelor adresându-se punctelor de vânzare Eventim de unde au cumpărat biletele, până la data de 31 mai, inclusiv. Iar în cazul biletelor cumpărate online aceştia sunt rugaţi să trimită un e-mail la contact[@]eventim[.]ro şi să returneze biletele în original până la data limită, la biroul Eventim (Str. Polonă nr. 15, Sector 1, Bucureşti).

Pentru spectacolul Fire of Anatolia din 6 decembrie preţurile biletelor rămân aceleaşi, acestea putând fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro:

Categorie bilete Preţ
Categoria I  300 lei cumpără bilete
Categoria II 260 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 160 lei cumpără bilete
Categoria V 120 lei cumpără bilete
Categoria VI 100 lei cumpără bilete
Categoria VII  80 lei cumpără bilete

Fire of Anatolia este un fenomen internaţional, show-urile trupei fiind văzute de milioane de spectatori din toată lumea. Trupa deţine două recorduri mondiale: pentru cel mai rapid dans, cu 241 de paşi pe minut, şi pentru cea mai mare audienţă, 400.000 de persoane în Eregli, Turcia.

Spectacolul organizat de Events în Capitală va fi o călătorie, în paşi de dans, prin istoria tumultoasă a Mesopotamiei şi Anatoliei.