Organizatorii SAGA amână din nou prima ediţie a festivalului de muzică electronică din parcul Izvor din București, pentru weekendul 4-6 iunie 2021, în contextul restricțiilor impuse de autorităţi pentru prevenirea pandemiei de COVID-19. Organizatorii asigură fanii că așteptarea va merita, întrucât pregătirile continuă.

Iniţial, festivalul SAGA a fost programat între 5 şi 7 iunie 2020, dar din cauza pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19), a fost reprogramat pentru weekendul 11-13 septembrie 2020. Acum organizatorii îl amână pentru vara anului 2021.

Abonamentele deja achiziţionate rămân valabile pentru noua dată. Cei care şi-au cumpărat deja bilete şi care nu mai pot participa la festival, vor fi anunțați prin e-mail, cu privire la pașii pentru recuperarea contravalorii acestora. Pentru alte întrebări legate de bilete, puteţi contacta Bilete.ro la adresa de e-mail: [email protected]

SAGA va reprezenta pentru participanți un moment special de sărbătorire a unei noi experiențe muzicale, electronic dance, care pătrunde în hub-ul cultural al României. La festival sunt așteptați participanți din toată lumea.

SAGA va oferi celor prezenți un început de vară 2021 de neuitat, cu spectacole ale unor artiști de neratat și plin de efecte vizuale captivante, show-uri de artificii și un design de scenă incredibil. Toate acestea vor face din festival un moment unic din industria de evenimente. – se arată în comunicatul organizatorilor.

Pe parcursul a trei zile, participanții îi vor putea vedea pe unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lume. Deși line-up-ul din 2021 va fi ușor diferit de cel anunțat initial, organizatorii promit că producția va rămâne la standardul ALDA & Insomniac.

Cu peste 350 de show-uri organizate și peste 30 de brand-uri de evenimente muzicale, vizitate de milioane de participanți din întreaga lume, reputația ALDA în industria muzicii electronice a propulsat acest nume în topul organizatorilor, unde este poziționat alături de gigantul American Insomniac.

SAGA este rezultatul colaborării între organizatorii ALDA (AMF) și Insomniac (EDC), în parteneriat cu organizatorul local The Mission, și promite începutul unui nou capitol interesant din circuitul festivalurilor din Europa de Est.