Prima ediţiei a festivalului SAGA a fost reprogramată pentru weekendul 11-13 septembrie 2020, în Parcul Izvor din Bucureşti, au anunţat organizatorii, printr-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook. Noul lineup va fi anunţat în curând şi poate fi uşor diferit. De asemenea, biletele deja achiziţionate rămân valabile pentru noua dată.

Iniţial, festivalul SAGA a fost programat între 5-7 iunie 2020, dar din cauza pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19), desfăşurarea evenimentului a devenit incertă.

Alan Walker, Disclosure, Don Diablo, Marshmello⁣, Tiësto, Timmy Trumpet, Vini Vici, Zara Larsson, Dash Berlin, Faithless (DJ Set), Laidback Luke, Sam Feldt, SIGALA, Sunnery James & Ryan Marciano şi mulţi alţii se regăseau în lineup-ul festivalului.

Abonamentele pentru prima ediţie SAGA Festival sunt în continuare în vânzare pe site-ul www.bilete.ro şi în reţeaua partenerilor Bilete.ro. În această fază de vânzare, preţurile abonamentelor este de 299 lei (acces general – 3 zile) şi 699 lei (VIP – 3 zile).

Abonamentele deja achiziţionate rămân valabile pentru noua dată. Cei care şi-au cumpărat deja bilete şi care nu mai pot participa la festival în septembrie, vor fi anunțați prin e-mail, cu privire la pașii pentru recuperarea contravalorii acestora. Pentru alte întrebari legate de bilete, puteţi contacta Bilete.ro la adresa de e-mail: [email protected].

Mai jos, mesajul integral al organizatorilor cu privire la reprogramarea festivalului:

Dragi Adventurers,

După săptămâni de discuții, răspunsuri și direcții din partea autorităților de stat și locale și cu o atenție deplină asupra siguranței comunității noastre, am luat decizia de a privi înainte și de a ne reuni în septembrie 2020 în parcul Izvor.

Amânarea către luna septembrie a acestui an este cea mai bună opțiune pentru SAGA Festival. Va fi o atmosferă electrizantă în inima Bucureștiului și pregătirea pentru acea energie ne face să lucrăm neobosit până la ziua deschiderii pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Suntem foarte încântați că am reușit să stabilim o nouă dată pentru festivalul SAGA din Parcul Izvor în 11, 12 și 13 septembrie 2020. Toate biletele pentru datele din iunie vor rămâne valabile pentru septembrie. Lineup-ul actualizat va fi anunțat în curând. Acesta poate fi ușor diferit datorită programului artiștilor, dar vă asigurăm că se va ridica la standardele ALDA și Insomniac. Un nou artist surpriză va fi anunțat în curând.

Cumpărătorii de bilete care, din păcate, nu pot participa în septembrie, vor fi anunțați prin e-mail ulterior, cu privire la pașii următori.

Vă mulțumim pentru răbdare și sprijin continuu. Știind că ne vom aduna din nou în curând și vom construi amintiri împreună ne face fericiți în circumstanțele actuale. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem pe toți în parcul Izvor din București în luna septembrie.

Allan Hardenberg
CEO, SAGA Festival

SAGA Festival promite o experiență muzicală nouă, inovatore și fermecatoare, cu o distribuție de peste 150 de artişti, pe 5 scene, timp de 3 zile, în centrul Bucureştiului.

Evenimentul este organizat de două dintre cele mai importante companii din industria evenimentelor muzicale de la nivel mondial: ALDA si Insomniac, în parteneriat cu organizatorul local The Mission.