Acest eveniment a avut loc in data de 27 Aug 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Festivalul Rock the City 2017 a fost ANULAT! Află motivele anulării şi cum îţi poţi recupera contravalorea biletelor!

Duminică, 27 august 2017, la Arenele Romane din Bucureşti, are loc cea de-a opta ediţie a festivalului Rock The City. Trupa The Offspring este headlinerul evenimentului şi va concerta în premieră în România. Bullet for My Valentine, The Darkness, împreună cu Firma şi alte trupe româneşti completează line-up-ul Rock The City 2017.

Legendara trupă punk rock The Offspring, originară din California, SUA, a fost înfiinţată în 1984, sub denumirea iniţială de Manic Subsidal. Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste 30 de ani, The Offspring este „vinovată” de (re)trezirea interesului publicului pentru genul punk rock, în anii ’90, alături de trupe precum: Green Day, Bad Religion, NOFX sau Rancid. De-a lungul timpului, trupa a lansat 9 albume de studio, ce au înregistrat vânzări de peste 40 de milioane de copii, au susţinut peste 1000 de show-uri şi au câştigat aprecierea publicului din lumea întreagă.

Albumul „Smash” (1994) este considerat cel mai bun album al lor, ce a fost vândut în peste 6 milioane de copii, şi a fost certificat de 6 ori cu Platină de către Recording Industry Association of America. „Pretty Fly”, „Come Out And Play”, „Self Esteem” şi „The Kids Aren’t Alright” sunt printre cele mai iubite hituri ale trupei.

https://www.youtube.com/watch?v=FWtoj2q3GdE

Actualul turneu al trupei, „The Offspring World Tour 2017”, a început în luna martie în Japonia, finalul fiind programat pentru octombrie 2017 în Edmonton, Canada. Turneul conincide cu aniversarea a 20 de ani de la lansarea celui de-al patrulea album al trupei, „Ixnay on the Hombre”.

Bullet For My Valentine, una dintre cele mai bune trupe de metalcore/heavy/thrash metal revine în ţara noastră pentru a susţine un concert, tot în cadrul festivalului Rock The City. Înfiinţată în 1998 în Ţara Galilor, formaţia a lansat până în prezent 5 albume de studio ce au înregistrat vânzări de peste 5 milioane de copii.

The Darkness sunt o trupă de hard rock originară din Anglia, formată în 2000. Atenţia criticilor şi a publicului a fost îndreptată către ei odată cu apariţia albumului „Permission to Land” (2003), certificat de patru ori cu Platină în Marea Britanie şi care a câştigat 3 Premii în cadrul Ceremoniei Brit Awards din 2004: „Cel mai bun grup britanic”, „Cel mai bun rock britanic” şi „Cel mai bun album britanic”.

Trupa Firma, considerată pionier al genului alternativ de la noi din ţară, este prima trupă românească nominalizată la MTV European Awards, la secţiunea internaţională „The New Sound Of Europe” în 2007 unde a ajuns printre cei trei finalişti. Până în prezent, trupa a lansat 3 albume de studio, ce au primit aprecieri atât din partea publicului, cât şi a criticilor.

Bilete Rock The City 2017

Biletele pentru festivalul Rock The City ediţia 2017, ce va avea loc pe 27 august 2017 la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro şi din reţeaua Eventim, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ Early Bird Preţ Normal
Normal Circle 151.2 lei 194.4 lei  bilete
Golden Circle - 259.2 lei  bilete

Festivalul îşi va deschide porţile de la ora 16:30, primul concert va fi cu începere de la ora 17:00.

Rock The City 2017 este un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.