Cea de-a opta ediţie a festivalului Rock The City, ce era programată pe 27 august 2017 la Arenele Romane din Bucureşti, a fost anulată, anunţă organizatorii: Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

În line-up-ul festivalului Rock the City 2017 se regăseau trupele The Offspring, Bullet for My Valentine, The Darkness şi Firma. Anularea survine din motive neprevăzute şi independente de voinţa organizatorilor, se arată în comunicatul transmis de către organizatori.

Restituirea contravalorii biletelor se face la punctele de vânzare Eventim de la care au fost achiziţionate, iar pentru biletele achiziţionate on-line trebuie trimis un e-mail la [email protected]

Timp de 8 ani festivalul Rock the City a adus în Bucureşti o varietate de genuri muzicale.

În acest an, cu părere de rău vă anunţăm că, din cauza unor motive neprevăzute şi independente de voinţa organizatorilor, nu vom putea continua cu ediţia planificata pentru data de 27 august 2017.

Pentru restituirea contravalorii biletelor vă rugăm să vă adresaţi punctului de vânzare Eventim de la care au fost achiziţionate. Pentru biletele achiziţionate on-line vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa [email protected]

Vă mulţumim pentru susţinere şi pentru interesul acordat evenimentului!