Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk Om Bun va avea loc în perioada 17-19 decembrie 2012 la Teatrul Nottara din Bucureşti. Pe scena tradiţionalului festival al folkiştilor vor urca printre alţi: Alexandru AndrieşNicu AlifantisAda MileaDucu Bertzi şi Vasile Şeicaru.

Află mai multe detalii despre Festivalul Om Bun 2012!

Festivalul Om Bun este unul dintre reperele din calendarul iubitorilor muzicii folk din ţara noastră. An de an festivalul pune în valoare personalităţile incontestabile ale acestui gen muzical dându-le şansa folkiştilor să se întâlnească cu artişti lor favoriţi. Ediţia din 2012 o va avea ca amfitrioană pe Maria Gheorghiu, o artistă extrem de îndrăgită.

Program recitaluri Festivalul Om Bun 2012

Luni, 17 decembrie 2012

Nicu Alifantis
Alexandru Andrieş
Andrei Păunescu & trupa Totuşi
Florin Săsărman
Walter Ghicolescu

Marţi, 18 decembrie 2012

Ducu Bertzi
Victor Socaciu
Ada Milea
Vali Şerban
Cătălin Stepa

Miercuri, 19 decembrie 2012

Vasile Şeicaru
Evandro Rosetti
Doru Stănculescu
Adrian Ivaniţchi
Adrian Sărmăşan

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilete sau abonamente. Preţul unui bilet pentru o zi este de 80 lei, iar un abonament pentru toate cele trei zile va putea fi achiziţionat cu 200 lei.

Biletele şi abonamentele sunt disponibile online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro. În plus, tichetele se pot găsi şi în punctele de vânzare din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor.