În perioada 17-19 decembrie 2012, la Teatrul Nottara din Bucureşti va avea loc cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk „Om Bun”. Pe parcursul celor 3 zile de festival pe scena bucureşteană vor urca printre alţii:  Alexandru AndrieşNicu AlifantisAda MileaDucu Bertzi şi Vasile Şeicaru.

Tradiţionalul eveniment o va avea ca amfitrioană pe cunoscuta artistă folk Maria Gheorghiu. De-a lungul timpului festivalul a devenim un simbol al muzicii folk româneşti şi aduce laolaltă an de an cei mai îndrăgiţi folkişti autohtoni.

Program recitaluri Festivalul Om Bun 2012

Luni, 17 decembrie 2012

Nicu Alifantis
Alexandru Andrieş
Andrei Păunescu & trupa Totuşi
Florin Săsărman
Walter Ghicolescu

Marţi, 18 decembrie 2012

Ducu Bertzi
Victor Socaciu
Ada Milea
Vali Şerban
Cătălin Stepa

Miercuri, 19 decembrie 2012

Vasile Şeicaru
Evandro Rosetti
Doru Stănculescu
Adrian Ivaniţchi
Adrian Sărmăşan

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilete sau abonamente. Preţul unui bilet pentru o zi este de 80 lei, iar un abonament pentru toate cele trei zile va putea fi achiziţionat cu 200 lei.

UPDATE: Începând cu 13 decembrie 2012 biletele pentru cea de-a treia zi de festival vor putea fi achiziţionate cu o reducere de 25%, adică la 65 lei.

Biletele şi abonamentele sunt disponibile online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro. În plus, tichetele se pot găsi şi în punctele de vânzare din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor.