Acest eveniment a avut loc in data de 11 Jul 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 9-11 iulie 2014, la Timişoara are loc o nouă ediţie a festivalului JazzTM. Evenimentul se va desfăşura în Piaţa Victoriei şi îi va avea printre invitaţi pe: Al Jarreau, The Cat Empire, Terri Lyne Carrington feat. Lizz Wright sau Anoushka Shankar.

După o primă ediţie încununată de succes, JazzTM revine în Piaţa Victoriei din Timişoara. De data aceasta festivalul se va desfăşura pe parcursul a trei zile, pe scena sa urcând o mulţime de muzicieni.

În prima zi de festival pe scenă vor urca Andreya Triana şi JazzyBIT, seara urmând a se încheia cu un concert aparte. Este vorba de Mosaic Project 2, proiect în care Terri Lyne Carrington va concerta însoţită de un grup “all star” format din: Lizz Wright – voce, Tia Fuller – saxofon, Ingrid Jensen – trompetă, Rachel Z – pian/clape şi Matthew Stevens – chitară.

Pe 10 iulie, prima trupă de pe scenă va fi Blazaj, urmată de Neil Cowley Trio. Headliner-ul serii va fi celebrul Al Jarreau. Deţinător a şapte premii Grammy, Al Jarreau este un adevărat al muzici jazz. La JazzTM, artistul va concerta alături de: Joe Turano, John Calderon, Mark Simmons, Chris Walker şi Larry Williams.

Ultima zi de festival va debuta pe ritmurile lui Teo Milea. De la ora 21:00 pe scena din Piaţa Victoriei va urca trupa The Cat Empire, ale cărei prestaţii live sunt lăudate în toată lumea. Concertul The Cat Empire de la Timişoara are loc cu doar câteva săptămâni înaintea celui de la Bucureşti, de pe 31 iulie 2014.

Ultimul artist ce va încânta anul acesta fanii JazzTM este Anoushka Shankar. Artista care a colaborat cu artişti ca Norah Jones, Sting, Lenny Kravitz sau Thievery Corporation va urca pe scenă la 22:30.

Program JazzTM 2014

Ora Artist Bilete
Miercuri – 9 iulie 2014
20:00 Andreya Triana cumpără bilete
21:00 JazzyBIT cumpără bilete
22:30 Terri Lyne Carrington feat. Lizz Wright cumpără bilete
Joi- 10 iulie 2014
20:00 Blazzaj cumpără bilete
21:00 Neil Cowley Trio cumpără bilete
22:30 Al Jarreau cumpără bilete
Vineri – 11 iulie 2014
20:00 Teo Milea cumpără bilete
21:00 The Cat Empire cumpără bilete
22:30 Anoushka Shankar cumpără bilete

Bilete JazzTM 2014

Accesul la Festivalul JazzTM 2013 va fi liber, însă pentru acces pe locurile pe scaun din faţa scenei preţul unei rezervări este de 50 lei. Rezervările se pot face online pe www.eventim.ro.