Acest eveniment a avut loc in data de 31 Jul 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 31 iulie 2014, începând cu ora 18:00, trupa The Cat Empire va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Show-ul trupei australiene de ska-jazz a fost confirmat iniţial în cadrul B’ESTFEST Summer Camp, festival care a fost în cele din urmă anulat. Programul va fi completat de: Subcarpaţi, Basska şi Blazing Vibez Soundsystem.

INTERVIU: Harry Angus – The Cat Empire: „Totul începe şi se termină cu show-urile noastre live!”

CONCURS: Câştigă o invitaţie la concertul The Cat Empire de la Bucureşti

Completează formularul de mai jos până vineri, 25 iulie 2014, ora 14:00 şi poţi câştiga o invitaţie pentru două persoane. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorul este Ilie Alin. Felicitări!


Anul acesta The Cat Empire aniversează 15 ani de activitate, iar evenimentul îi surprinde în plin turneu de promovare a noului album „Steal the Light”, lansat în 2013. Muzica celor şase australieni a fost descrisă ca un melanj ingenios de jazz, funk şi rock, cu influenţe latino, raggae ska şi dub.

Formată în 1999, trupa este recunoscută pentru abordarea unor teme precum respingerea consumerismului, promovarea diversităţii culturale şi totodată pentru atitudinea militantă faţă de spargerea barierelor muzicale. Primul album, purtând numele trupei, a fost lansat în 2001, iar cel de-al doilea material discografic, „Two Shoes” (2005) a intrat direct pe poziţia 1 în clasamentele muzicale. În anii următori, formaţia a mai lansat alte trei albume, „Cities: The Cat Empire Project” (2006), „So Many Nights” (2007) şi „Cinema” (2010), cel din urmă marcând o nouă etapă în evoluţia muzicală a trupei.

După ce au avut apariţii în mai multe ţări în cadrul unor festivaluri precum: Glastonbury (Anglia), Summersonic (Japonia), Rock am Ring (Germania), Bonnaroo (US) sau Montreal Jazz Festival (Canada), a venit şi rândul României să îi primească pe scenă – şi nu o dată, ci de două ori. Mai întâi la Timişoara, în cadrul festivalului JAZZ TM (11 iulie), iar apoi la Arenele Romane din Bucureşti (31 iulie), spaţiul perfect pentru un concert în aer liber.

Bilete The Cat Empire – Bucureşti

Biletele pentru concertul The Cat Empire de la Arenele Romane de la Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket şi online de pe www.myticket.ro  la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 130 lei
Categoria II 80 lei

Abonamentele cumpărate pentru B’ESTFEST Summer Camp îşi păstrează valabilitatea şi pentru acest eveniment, fiind însă necesară preschimbarea lor în bilete. Pentru acest lucru, posesorii abonamentelor pot contacta direct membrii echipei www.myticket.ro la numerele de telefon 0722 704 191 / 0720 245 383, sau la adresa de email office[@]myticket[.]ro.