Joi (1 decembrie 2016, ora 18:00) şi vineri (2 decembrie 2016, ora 14:30) se desfăşoară prima ediţie a show-ului FestiGal la Sala Polivalentă din Bucureşti. Smiley, Sore, Connect-R, Elena Gheorghe, Feli, Alex Velea şi Lora se numără printre artiştii ce vor participa la spectacolul care va reuni în premieră pe aceeaşi scenă, muzica, teatrul, musical-ul, circul şi acrobaţia.

Preţ de două ore, „Spectacolul Spectacolelor”, aşa cum mai este numit, va aduce în faţa publicului efecte şi proiecţii speciale pe ritmurile unora dintre cele mai populare melodii din industria muzicală românească.

Smiley, Pavel Bartoş, Nicole Cherry, Alex Velea, Alina Eremia, Connect-R, Corina, Feli, Shot, Bibi, Randi, Andra Gogan, Anda Adam, Sore, Elena Gheorghe, Lora, Puya și mulți alții fac parte din evenimentul de poveste care împletește perfect emoțiile, melodia, dansul, arta circului și comedia! Câteva din vedetele participante au înregistrat deja o piesă, un imn al conceptului FesiGal

https://www.youtube.com/watch?v=qFDqrT-EHQc

Momentele de improvizaţie, musical şi teatru nu vor lipsi nici ele din programul FestiGalului, iar tema întregului spectacol se rezumă în propoziţia „Am un vis”. Show-ul va pune în scenă mai multe teme din realitatea cotidiană, printre care: tentaţia banilor şi manifestările hărţuirii, care vor fi prezentate pe un fundal de mapare video cu peisaje de vis.

„Ne dorim ca FestiGal să devină un eveniment de tradiţie, la care fiecare părinte să îşi dorească să vină alături de copii şi să trăiască împreună experienţe inedite”, a declarat Gal Golan, creator şi producător executiv FestiGal.

https://www.youtube.com/watch?v=JWpTVJ6J93o

În fiecare an, Festigal va onora și celebra un artist român. Anul acesta show-ul îi este dedicat lui Smiley, care promite o seară de basm la FestiGal: „un show cum nu s-a mai văzut vreodată în România”.

Smiley a debutat în industria muzicală în 2001, odată cu proiectul Simplu. Împreună cu colegii săi de trupă, Smiley a câştigat cinci discuri de aur, iar în 2008 a lansat primul album solo, „În lipsa mea”. De atunci, artistul a mai scos încă două albume, „Plec pe Marte” (2010) şi „Acasă” (2013).

„Dream Girl”, „Oarecare”, „Insomnii” şi „Îndrăgostit (deşi n-am vrut)” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistului.  Pe lângă cariera de solist, Smiley s-a făcut recunoscut şi ca producător, compozitor şi om de televiziune.

Cea mai nouă trupă de băieţi din România, SHOT, vine şi ea la FestiGal. Întrebaţi ce înseamnă FestiGal pentru ei, membrii formaţiei au răspuns: „Este un vis pentru noi. Suntem foarte tineri, suntem entuziasmaţi şi emoționaţi, iar faptul că vom avea ocazia să urcăm pe scenă alături de artişti pe care până de curând îi vedeam doar la televizor, este un vis devenit realitate”.

„Este un moment pe care îl aştept cu emoţie şi cu drag!”, a declarat Feli despre participarea ei la FestiGal.

Pentru Lora, FestiGal are o semnificaţie specială deoarece artista îşi aduce aminte de toate piedicile pe care le-a depăsit în cariera sa pentru a-şi îndepli visul, acela de a deveni o cântăreaţă de succes.

„Mi-am dat seama că dacă îţi doreşti ceva cu adevărat, iar acel ceva este pentru tine, soarta vine în ajutorul tău. FestiGal este, cel puţin pentru mine, un alt vis devenit realitate”, a declarat Sore despre participarea sa la Spectacolul Spectacolelor.

Bilete FestiGal 2016 la Sala Polivalentă din Bucureşti

Biletele pentru FestiGal, show-ul care are loc pe 1 şi 2 decembrie 2016 la Sala Polivalentă din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria Super VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 70 lei cumpără bilete
Categoria IV 50 lei cumpără bilete