Acest eveniment a avut loc in data de 5 Mar 2016.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 5 martie 2016, de la ora 22:00, Ferry Corsten, unul dintre artiştii olandezi care şi-a dedicat întreaga carieră muzicii trance, revine la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul unui eveniment TrancENDancE. În deschidere mixează Snatt & Vix.

Ferry Corsten ocupă anual poziţii înalte în DJ Mag Top 100, şi a primit titluri precum „Cel Mai Bun Producător” şi „Cel Mai Bun Remixer” la Ericsson Music Awards şi Dancestar Awards. Ferry Corsten este unul dintre cei care s-a menţinut în toate topurile care au în vedere producţiile de muzică electronică.

În anul 2016, Ferry Corsten anunţă un come-back cu al său alias cu care promoveaza „pure trance”-ul, „Gouryella”. Ultimul track produs sub acest alias, „Anahera” este unul dintre cele mai bune trance tracks din 2015.

Bilete Ferry Corsten la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru show-ul Ferry Corsten de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 5 martie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 50 lei. Rezervări  şi bilete VIP la numărul de telefon 0730547423.

Categorie Preţ pre-sale
Bilete „Regular" 50 lei cumpără bilete
Bilete VIP info la 0730547423

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

Show-ul Ferry Corsten de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de TrancENDancE.