„Micii monştrii”, aşa cum sunt numiţi fanii Lady Gaga, vor avea şansa să fie foarte aproape de „Mother Monster” în cadrul concertului de la Bucureşti. Cei costumaţi în ţinute extravagante vor avea oportunitatea să fie prezenţi în Monster Pit la concertul pe care artista îl va susţine în Piaţa Constituţiei pe 16 august 2012.

Află mai multe detalii despre concertul Lady Gaga de la Bucureşti!

Concertul din Capitală a superstarului american se va desfăşura pe o scenă impresionantă. Cu o anvergură de aproximativ 150 m şi o înălţime de 26 m, construcţie stabileşte un nou record pe piaţa concertelor din România, aceasta fiind totodată cea mai mare scena din lume construită vreodată pentru turneul unui artist. Artista va concerta într-un decor sub forma unui castel gotic cu turnuri, sculpturi şi capcane medievale, aşa cum şi l-a imaginat chiar Lady Gaga.

Scena va avea şi o pasarelă de 120 metri în formă de semicerc, care va delimita Monster Pit de Gazon A. Accesul în zona Monster Pit se va face pe baza brăţărilor de acces distribuite pe parcursul după-amiezei de 16 august. Cei mai înfocaţi fani ai artistei, în special cei cu bilete la Gazon, care vor purta cele mai interesante ţinute, după modelul Lady Gaga, vor primi de la echipa artistei brăţările pentru Monster Pit. Detalii suplimentare despre criteriile de selecţie şi accesul în Monster Pit sunt disponibile pe site-ul: www.ladygaga.com.

Nu există restricţie de vârstă pentru accesul la concert. Biletele pentru eveniment sunt încă disponibile în reţeaua Myticket şi online pe www.myticket.ro cu preţuri începând de la 70 lei.