Exist Immortal (UK) şi Special Providence (Ungaria) completează line-up-ul celei de-a şaptea ediţii a Maximum Rock Festival, care va avea loc pe 13 şi 14 octombrie 2017 la Arenele Romane din Bucureşti (cort încălzit).

Exist Immortal este o trupă înfiinţată în 2011, în Londra, iar stilul muzical abordat este metal/experimental metal. Debutul lor muzical a fost reprezentat de albmului „Darkness of and Age”, lansat în 2014. Cu prezenţe la diverse festivaluri, în nenumărate turnee alături de nume importante ale scenei underground, de la SikTh la Heart of a Coward, Fallujah sau Circles, Exist Immortal a avut grijă să-și răspândească muzica prin toate colțurile lumii. Cel mai recent material discografic al trupei, Breathe, a fost lansat în data de 28 octombrie 2016 şi a fost primit foarte bine atât de public, cât și de presa de specialitate.

Venită din Ungaria, Special Providence este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cvartete de jazz-metal din scena europeană de metal progresiv,  cu un stil unic ce captivează publicul încă din primele minute. „Lazy Boy”, „Asparagus”, „Fences of Reality” şi „Incredibile Flower” se numără printre cel mai cunoscute piese ale grupului.

Prezența dinamică a trupei pe scenă transformă orice concert într-un spectacol impresionant. Formaţia a fost prezentă la festivaluri importante precum London Jazz Festival, Crescendo Festival, ProgSud, Prog-Résiste  unde a împărțit scena cu nume mari precum Dream Theater, Spock’s Beard, sau Steve Hackett. Toboșarul trupei, Adam Marko, este cunoscut publicului român prin participarea sa la Drumstage REF 2015, în calitate de headliner.

Bilete şi abonamente Maximum Rock Festival 2017

Biletele şi abonamentele pentru cea de-a şaptea ediţie a Maximum Rock Festival 2017, ce are loc pe 13 şi 14 octombrie la Arenele Romane (indoor) din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.ambilet.ro şi din reţeaua Ambilet, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie Preţ
Abonament 135 lei
Bilet de o zi 90 lei
Bilete VIP 179 lei
În ziua concertului (la intrare) 160 lei
  • Biletele VIP includ brăţară şi VIP pass pentru meet&greet, afişul festivalului şi o stilcă de vin MRF 2017, ediţie limitată.

Pe parcursul celor două zile de festival, iubitorii rock-ului se pot bucura de prezenţele unor trupe importante ca: Haggard (Germania),  Sodom (Germania), Polar (UK),  Moonsorrow (FI), For The Wicked (RO), Shade Empire (FI), Anvision (PL), Nightmare (FR), Stage of Reality (IT), Hypersonic (IT), Anuryzm (LB) și  Vlad in Tears (Germania).

Sâmbătă, 7 ocotmbrie 2017, la Arenele Romane din Bucureşti are loc petrecerea warm-up  pentru Maximum Rock Festival 2017 în cadrul căreia susţin concerte trupele Wintersun, Whispered şi Black Therapy.

Maximum Rock Festival este un eveniment organizat de Promusic Events şi Maximum Rock.