Unul dintre cei mai mari artişti ai lumii, conform revistei Rolling Stone, Elvis Costello va concerta pentru prima oară în ţara noastră pe 3 noiembrie 2011. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti şi este primul organizat în România de Unilife, una dintre cele mai importante companii de organizare de evenimente din Turcia.

Elvis Costello este unul dintre numele cele mai importante din istoria muzicii britanice. Deşi drumul către succes nu a fost nici de departe uşor pentru artistul britanic, după mulţi ani în care a concertat alături de trupele sale în cluburile londoneze, în 1977 apare primul său album solo („My Aim Is True„). Acesta a fost începutul unei cariere ce se întinde pe 4 decenii şi l-a transformat pe britanic într-o legendă.

32 de albume de studio, 5 albume live, 62 de single-uri, peste 20 de discuri de aur şi platină, milioane de albume vândute în toată lumea şi zeci de apariţii în filme. Acestea sunt doar câteva dintre elementele care pot caracteriza o cariera fantastică din care puţine realizari lipsesc.

Bilete Elvis Costello

Biletele pentru concertul lui Elvis Costello pot fi achiziţionate la preţuri diferite, în funcţie de perioada de achiziţie:

Până pe 19 septembrie 2011:VIP – 350 lei
Categ I – 300 lei
Categ II – 195 lei
Categ III – 145 lei
Categ IV – 95 lei
Categ V – 70 lei

După 19 septembrie 2011:Categ II – 245 lei
Categ III – 195 lei
Categ IV – 145 lei
Categ V – 95 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Până în acest moment nu se ştie daca Elvis va concerta singur la Bucureşti sau va fi însoţit de colegii săi din trupa The Imposters.

Foto: www.rockandroll.com.mx