Electric Castle Festival 2015 şi Federaţia SHARE îşi unesc forţele pentru a atrage cât mai mulţi tineri din toată Europa la Cluj-Napoca, în anul în care oraşul este Capitală Europeană a Tineretului.

O parte din activităţile şi concertele Electric Castle vor avea loc, la această ediţie, sub numele de Youth Park, tocmai pentru a le reaminti participanţilor de faptul că în 2015 Clujul are programe dedicate tinerilor pe parcursul întregului an.

„Parteneriatul din acest an este un pas firesc prin care se întâlnesc două concepte destinate tinerilor şi care îşi doresc să promoveze Clujul. Împreună, ne dorim să aducem aici nu doar oameni din toată ţară, ci şi din restul Europei, într-o perioadă în care oricine trece prin Cluj va găsi cu siguranţă o activitate pe placul lui – culturală, de divertisment sau sportivă. Lucrăm cu aceleaşi obiective pe termen lung – creşterea atractivităţii acestei zone pentru tineri şi o implicare în dezvoltarea vieţii culturale şi sociale”, a declarat Andi Vanca, PR Manager Electric Castle.

Youth Park include a doua scenă ca mărime a festivalului, Red Bull Music Academy, un BMX track, traseul pentru demonstraţii şi întreceri pe două roţi şi zone de Food Court. Tot în Youth Park se înscrie anul acesta şi Booha Mansion, cu deja celebrele petreceri de la marginea piscinei, care vor avea loc în fiecare zi. O activitate de succes în ediţiile precedente, Silent Dance, se va desfăşura anul acesta tot sub egida Youth Park.

„Federaţia Share susţine festivalurile Clujului, o parte cheie a ceea ce înseamnă Capitala Europeană a Tineretului. Ne bucurăm de această colaborare, de parteneriate solide pentru <<Cluj 2015>>, precum e cel cu echipa Electric Castle. Youth Park-ul pregătit la Electric Castle reflectă spiritul Capitalei Europene a Tineretului. Concerte, relaxare, lectură, provocări – sunt convinsă că participanţii se vor bucura din plin de această zonă de festival şi că experienţa de la Cluj îi va face pe vizitatori să revină în Capitala Tineretului”, a declarat Diana Apan, PR al programului Cluj-Napoca 2015, Capitală Europeană a Tineretului.

Electric Castle Festival va avea loc între 25 şi 29 iunie 2015 la Castelul Banffy, din Bonţida, judeţul Cluj şi va avea ca invitaţi nume importante ale muzicii internaţionale, precum The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire, Nouvelle Vague, Siriusmodeselektor sau The Subways.

Bilete pe zile la Electric Castle Festival 2015

Abonamentele Electric Castle sunt în acest moment SOLD OUT, toate fiind vândute într-un timp record, până în 16 mai. Biletele ce includ accesul pentru o singură zi de festival la Electric Castle 2015, ce va avea loc la Castelul Banffy, din Bonţida, judeţul Cluj, între 25 şi 29 iunie, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 149 lei/zi, plus taxe.

Categorie Preţ
Bilet pe zile 160.92 lei cumpără bilete
Abonament 4 zile 312.12 lei  SOLD OUT
Abonament 4 zile + Camping 375.84 lei  SOLD OUT
Camping 4 zile pe persoană 63.72 lei  cumpără camping

Festivalul Electric Castle este organizat de echipa Boiler Events.