Fatboy Slim, Netsky (live), Sub Focus, Guts, Jah Shaka, Ishome, alături de mai mulţi artişti români, au fost confirmaţi pentru a treia ediţie de Electric Castle Festival, eveniment ce se va desfăşura între 25 şi 28 iunie 2015, la Castelul Banffy, din Bonţida.

Fatboy Slim vine pentru prima dată în Cluj şi este unul dintre headliner-ii ediţiei a treia a festivalului. E aproape imposibil de crezut că un DJ atât de „proaspăt” în show-urile sale are deja aproape 30 de ani de carieră muzicală în spate. După atâtea decenii, Fatboy Slim reuşeşte să adune în jurul său zeci de mii de fani pentru că muzica lui mişcă în continuare mulţimi, fiind deja legendare evenimentele din Brighton (2002) şi Flamenco Beach, Brazilia (2006) când a adunat 200.000, respectiv 360.000 de oameni.

După ce a mixat în cele mai exotice locaţii din lume şi a fost headliner la festivaluri ca Ultra Music, Glastonbury sau Reading, este momentul ca Norman Cook aka Fatboy Slim să ajungă şi la Electric Castle Festival.

O altă premieră a Electric Castle Festival 2015 este Netsky, care va veni pentru prima oară în România însoţit de un band. În 2009, talentul său îi aduce un contract cu Hospital Records şi de acolo până la faima mondială a mai fost un singur pas. Netsky este, în prezent, printre cei mai populari DJ de drum’n bass, remixurile sale după artişti precum Rusko, Pendulum, Audio Bullies, Swedish House Mafia sau Jessie J au milioane de vizualizări în spaţiul online.

Lui Nick Douwma, cunoscut mai degrabă drept Sub Focus, i-a luat doar 5 ani să treacă de la statul de DJ de petreceri la cel de artist pe scenele celor mai importante festivaluri de muzică dance din Europa. Îi place să experimenteze ritmurile aşa că orice show al lui e unic.

Guts este un nume „pour les conaisseurs”, cei care au descoperit muzica dance încă din anii ‘90 şi care rezonează la auzul unor trupe precum Alliance Ethnik, în care Guts şi-a marcat debutul. De la începutul anilor 2000 este „pe cont propriu”, prima dată în cluburile pariziene unde introduce colaborările sale cu artişti rap francezi, apoi în Ibiza, unde se reinventează total. În prezent, muzica lui Guts ar putea fi descrisă ca un pic de soare de Ibiza, combinat cu ritmuri hip hop sparte, din când în când, de sunete din filme cu gansters din ‘70.

Organizatorii Electric Castle Festival au mai anunţat şi prezenţa Jah Shaka, pe scena reggae şi Ishome, pe scena The Mill, dar şi mai mulţi artişti români la Dance Garden, The Mill şi The Roots: IV IN, Dudawles, Missile & Goranga (T-Boys), Alex Chronic, DJ Sauce, Newgotti, Detour, Cans, Syl, NDJ, Blanilla, Zekarjah, Lazy Face, Irie Warriors, Kaya Foundation, Kaze Soundsytem, Injektah, Dubase, Selecta Droo, Serious Dub, Sista Rasta, Lazio, General Escu, UFE, Raps, ZO, Digital Selekta.

Electric Castle 2015 înseamnă deja: Parov Stelar Band, Nouvelle Vague, The Cat Empire, Roni Size Reprazent, The Subways, SiriusModeselektor, Dub Pistols, High Contrast, Pop Killers, Soomt T, Asian Dub Fundation, Dub Phizix, Strategy, Benny Page, Jan Blomqvist, Vadim, Cosmin TRG, DC Breaks, Radikal Guru, D/R/U/G/S, Vakula, Eliphino, Subcarpaţi, Şuie Paparude, The Model, DJ Shiver, Synkro, Bambounou, French Fries, Pixelord, The Mad Proffesor & Brother Culture și alţi zeci de artişti pe care îi puteţi descoperi pe www.electriccastle.ro.

Abonamente Electric Castle Festival 2015

Abonamentele pentru Electric Castle Festival 2015 pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la preţ special de 247,32 lei şi 311,04 lei, pentru abonamentele ce includ camparea, până pe 4 februarie 2015. Preţul pentru 4 zile de camping achiziţionat separat este de 63,72 lei/persoană, biletele pentru camping pot fi achiziţionate doar până pe 25 mai 2015.

Categorie Preţ
Abonament 4 zile – early bird 247.32 lei cumpără abonament
Abonament 4 zile + camping – early bird 311.04 lei cumpără abonament
Camping 4 zile pe persoană 63.72 lei cumpără camping