La doar două luni după ediţia din 2016, fanii festivalului Electric Castle se pot gândi deja la evenimentul de anul viitor. Cea de-a cincea ediţie a festivalului are loc în perioada 13-16 iulie 2017, tot la Castelului Banffy din Bonţida, judeţul Cluj.

Ediţia din acest an a festivalului Electric Castle s-a desfăşurat între 13 şi 17 iulie 2016. Cele 5 zile electrice i-au avut ca headliner-i pe: Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastile şi Paul Kalkbrenner, iar toată atmosfera a fost întreţinută de magia castelului Banffy.

Mai mult, organizatorii festivalului au realizat un aftermovie dedicat tuturor fanilor, care prezintă povestea Electric Castle 2016. „Emoţii pure, amintiri veşnice şi o experienţă minunată de festival”, aşa este descrisă ediţia din 2016 pe pagina de Facebook a festivalului, iar imaginile din videoclip vorbesc de la sine.

Fanii care vor să participe la Electric Castle 2017 îşi pot ocupa locurile încă de pe acum. Rezervarea se face de pe www.electriccastle.ro, prin crearea unui cont sau accesarea unui cont deja existent, până pe 4 octombrie 2016.

Primele 5000 de biletele la categoria Early Bird vor fi puse în vânzare pe 5 octombrie 2016, la preţul de 269 lei.

În doar câteva ore de la anunţarea celei de-a cincea ediţii, aproape 4000 de fani şi-au manifestat intenţia de a merge la festival, pe pagina de Facebook a evenimentului. Totodată, mai multe sugestii de artişti, printre care, Daft Punk, Cypress Hill, Pendulum LIVE, Arctic Monkeys şi Green Day, au început să curgă pe timeline-ul acestuia.

Pentru moment, organizatorii festivalului nu au anunţat informaţii despre lineup-ul Electric Castle Festival 2017.