Acest eveniment a avut loc in data de 3 Feb 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 3 februarie 2016, de la ora 20:00, Dylan Moran revine la Bucureşti cu noul show de stand-up comedy ,”Off the Hook”, pe scena Cinema PRO.

Anunţat iniţial la sala ArCuB, spectacolul a fost relocat, ca urmare a închiderii sălii ArCuB din cauza încadrării clădirii din strada Batistei în clasa I de risc seismic. Relocarea spectacolului a adus o suplimentare a numărului de bilete disponibile, sala Cinema PRO având o capacitatea superioară. Biletele achiziţionate rămân valabile.

Supranumit şi „Oscar Wilde al comediei”, Dylan Moran aduce în premieră la Bucureşti show-ul „Off the Hook”, un spectacol stand-up complet nou, după aproape trei ani de la prima sa apariţie pe o scenă din România. Noul turneu a primit deja numeroase recenzii favorabile, acesta fiind o demonstraţie de forţă a modului cu adevarat unic în care Moran abordează subiecte cotidiene precum iubirea, politica şi absurdităţile de zi cu zi. Livrate cu o eleganţă poetică, temele sale predilecte sunt studiate în amănunt, fiind în acelaşi timp adaptate specificului local al ţărilor în care susţine reprezentaţii.

Dylan Moran este un artist versatil, un performer complet, care pe lângă faptul că este un comediant extrem de apreciat la nivel internaţional, joacă în filme şi chiar le produce, excelând în toate aceste domenii. În 2007 s-a clasat pe locul 17 în topul celor mai buni 100 de comici de stand-up realizat de Channel 4, trei ani mai târziu ocupând poziţia a 14-a.

Bilete Dylan Moran la Cinema PRO din Bucureşti

Biletele pentru show-ul „Off the Hook”, susţinut de Dylan Moran la Cinema PRO din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 125 lei cumpără bilete

Show-ul este programat sa înceapă la ora 20:00, iar accesul se face de la ora 19:00. Evenimentul se desfăşoară exclusiv în limba engleză.

Livehouse Comedy este principala platformă de live entertainment dedicată în România fenomenului stand-up comedy internaţional. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus până acum reprezentaţii ale unor artişti ca Eddie Izzard, Dylan Moran, Pablo Francisco, Jimmy Carr, Daliso Chaponda sau Michael Winslow.