Acest eveniment a avut loc in data de 29 Nov 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Din cauza unor probleme de sănătate, organizatorii anunţă ca artistul italian Francesco Napoli nu va concerta la „Duelul Hiturilor”.

Joi, 29 noiembrie 2018, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti are loc spectacolul „Duelul Hiturilor”. Formaţia BZN, artistul olandez George Baker şi italianul Francesco Napoli sunt primele trei nume, din cele cinci, înscrise în acest „concurs al hiturilor” oldies but goldies. Ricky Dandel este amfitronul spectacolui, acesta împlineşte în 2018 cincizeci de ani de carieră muzicală.

Solist vocal, compozitor, textier, prezentator, moderator şi show-man, Ricky Dandel este considerat unul dintre primii 10 cei mai cunoscuţi sibieni. Cu trupa „Solaris”, pe care Ricky Dandel a înfiinţat-o în 1967, a susţinut mai multe turnee în Transilvania şi a debutat în televiziune. Până în 1989, când s-a stabilit în Germania, Ricky Dandel a lansat mai multe albume şi a susţinut recitaluri la mai multe festivaluri şi concursuri. După 1990 a lansat mai multe discuri în Germania şi a revenit în ţară pentru a susţine recitaluri, dar şi pentru a prezenta festivalul internaţional „Cerbul de aur” şi Festivalul Callatis de la Mangalia.

BZN este una dintre cele mai de succes trupe din Olanda. Formată în anul 1965, trupa a abordat mai multe stiluri muzicale şi a avut mai multe schimbări de componenţă, până au ajuns să cunoască succesul cu stilul pop. BZN este cunoscută pentru piese precum „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour” şi multe altele. Din actuala componenţă a trupei mai fac parte doar Jan Keizer şi Anny Schilder. În decursul timpului, grupul a lansat peste 42 de albume şi a devenit foarte popular în întreaga lume.

George Baker este fondatorul grupului olandez George Baker Selection, printre puţinele formaţii olandeze de succes din anii ’70. Primul single George Baker Selection, „Little Green Bag”, a fost lansat în 1969. Melodia s-a clasat pe poziţia 21 in Billboard Top 100, s-a vândut în peste un milion de exemplare şi a câştigat discul de aur. „Paloma Blanca” (1975), single-ul care a dat titlul celui de-al cincilea material al grupului, a atins locul I în topurile mai multor ţări, iar discul a fost vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Francesco Napoli este un adevărat magnet pentru public şi un favorit al spectatorilor la fiecare concert. El nu este doar un muzician, ci şi un om de spectacol. Francesco Napoli a făcut istorie cu melodii ca „Marina”, „Mambo”, „Balla Balla”, „Lady Fantasy” şi multe altele. Cel mai important hit al său, „Balla Balla”, s-a vândut de peste 12 milioane de exemplare în 44 de ţări şi a avut o ascensiune rapida în American Billboard Charts, în Top 5 în paralel cu Michael Jackson, Madonna şi alte megastaruri.

Bilete „Duelul Hiturilor” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul „Duelul Hiturilor” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 29 noiembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Entertix, dar şi online de pe www.eventim.ro şi www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ Eventim Entertix
Categoria I 349 lei bilete bilete
Categoria II 249 lei bilete bilete
Categoria III 149 lei bilete bilete
Categoria IV 99 lei bilete bilete

Spectacolul „Duelul Hiturilor” este organizat de German Quality Entertainment.