Acest eveniment a avut loc in data de 8 Jun 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .

Vineri, 8 iunie 2012, de la ora 22:00, Benjamin Stanford, cunoscut drept Dub FX revine în ţara noastră, de data aceasta în foaierul Sălii Polivalente din Bucureşti. Artistul va fi însoţit de Flower Fairy şi CAde alături de care va susţine concertul din iunie. În deschidere pe scena bucureşteană vor urca şi Lady Raizah, Liar, LMK, Ion şi Meeloox.

Originalitatea proiectului Dub FX constă în faptul că artistul foloseşte doar vocea lui şi o pedală de loop, reuşind să creeze sonorităţi interesante. Stilul lui muzical este un conglomerat reuşit de hip hop, reggae, dub step sau drum and bass. În călătoria lui muzicală de la Sala Polivalentă va fi însoţit de logodnica lui Flower Fairy care apare pe câteva dintre piesele lui: „Everythinks a Ripple„, „Wandering Love” sau „Time will tell„.

Stanford este un artist complet independent ce se promoveză doar prin intermediul concertelor live, a mediului online. Una dintre temele abordate de Stanford este legată de puterea individului de autodeterminare, de a nu fi înregimentat mental sau social.

Discografia artistului cuprinde primul lui album de studio „Everythinks a Ripple„, dar şi un material care cuprinde mai multe prestaţii live susţinute de el în mai multe ţări, material intitulat : „Live in the street” sau albumul din 2010 „A Crossworlds „, ce cuprinde 17 piese noi realizate, mixate şi produse de Dub FX împreună cu Sirus.

Dub Fx şi Flower Fairy au fost prezenţi anul trecut pe scena Tuborg GreenFest Peninsula 2011, iar alături de CAde, Dub Fx a concertat în club Midi din Cluj-Napoca şi pe tarasa Fabrica din Bucureşti.

Bilete Dub FX la Sala Polivalentă

Biletele pentru concertul Dub FX pot fi achiziţionate la preţul de 35 de lei din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro sau de la intrare în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Cumpara bilet

Accesul persoanelor sub 18 ani va fi interzis!