Acest eveniment a avut loc in data de 22 Apr 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 16.04.2016 – Spectacolul „Dracula pe gheaţă” de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost ANULAT. Citeşte mai multe detalii şi cum se poate recupera contravaloarea biletelor!

Vineri, 22 aprilie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc spectacolul „Dracula pe gheaţă”, prezentat de membrii Teatrului pe Gheață din Sankt Petersburg. În rolurile principale vor apărea medaliaţii olimpici la patinaj Tomáš Verner, Surya Bonaly şi Phillippe Candeloro.

Programat iniţial să aibă loc pe 8 aprilie, spectacolul va avea loc pe 22 aprilie, în aceeaşi sală. Modificarea intervine din cauza anunţării meciului de baraj dintre România şi Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP, pe 16 şi 17 aprilie 2016. Conform statutului Sălii Polivalente, deşi anunţată ulterior spectacolului „Dracula pe gheaţă”, manifestarea sportivă are prioritate, iar terenul de tenis are nevoie de minim 10 zile pentru amenajare. Reprezentaţia de la Bucureşti nu este afectată de schimbare.

Biletele cumpărate pentru data de 8 aprilie îşi menţin locurile şi valabilitatea. Spectatorii care, din motive obiective, nu pot ajunge vineri, pe 22 aprilie, au opţiunea de a returna biletele şi primi contravaloarea lor, contactând reţeaua Eventim la adresa [email protected]

Spectacolul „Dracul pe gheaţă” va avea premiera mondială pe 20 aprilie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti. Creat pe baza romanului lui Bram Stoker, spectacolul are premiera mondială în România, ţara de origine a lui Vlad Ţepeş, cel care a inspirat mitul contelui Dracula. La sfârşitul secolului al XIX-lea, tânărul avocat Jonathan Harker şi logodnica sa, Mina, fac planuri de căsătorie, însă bărbatul trebuie să-şi părăsească iubita şi să ajungă în Transilvania pentru a se întâlni cu un conte ciudat care vrea să achiziţioneze o proprietate la Londra.

Coloana sonoră a spectacolului „Dracula pe gheaţă” a fost creată de compozitorul Alexey Galinsky, care a mai lucrat la show-uri pe gheaţă, precum „Prinţesa Anastasia”, „Alice în Ţara Minunilor”, „Spărgătotul de nuci” şi „Lord of Darkness”. Totodată, Alexey Galinsky este unul dintre cei care au compus „Olympia”, muzica special creată pentru Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014.

Rolurile principale sunt jucate de campioni olimipici medaliați la patinaj, respectiv de Tomáš Verner, Surya Bonaly şi Phillippe Candeloro.

Bilete „Dracula pe gheaţă” („Dracula on Ice”), la Cluj-Napoca

Biletele pentru spctacolul „Dracula pe gheaţă”, pe care Teatrul pe gheaţă din Sankt-Petersburg îl va prezenta pe 22 aprilie 2016 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria I 330 lei cumpără bilete
Categoria II 290 lei cumpără bilete
Categoria III 250 lei cumpără bilete
Categoria IV 210 lei cumpără bilete
Categoria V 170 lei cumpără bilete
Categoria VI 130 lei cumpără bilete
Categoria VII 90 lei cumpără bilete

Cele două reprezentaţii ale spectacolului „Dracula pe gheaţă”, susţinute în România de Teatrul pe gheaţă din Sankt-Petersburg, sunt organizate de Events.