Băieţii de la Holograf vor urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în două zile de concert „Cât de departe”, pe 25 şi 26 noiembrie 2013, de la ora 19:30. Cele două evenimente vor avea loc după ce au fost amânate, prima oară la sfârşitul anului trecut şi a doua oară în februarie în acest an, din cauza unor probleme de sănătate prin care a trecut solistul trupei, Dan Bitmann.

Înaintea celor două concerte de la Bucureşti, începând cu 11 octombrie 2013, trupa Holograf va cânta în cele mai mari oraşe din ţară în cadrul tuneului naţional, „Cât de departe”. Află mai multe detalii despre turneu!

„Haideţi să ştergem, cu picăturile de ploaie ale acestei toamne, tristeţea adusă de acea pauză nedorită şi să ne vedem mai puternici şi mai veseli. Noi vă aşteptăm”, transmit artiştii fanilor lor.

În cele două seri de show alături de Holograf, publicul se va bucura de cel mai recent album, „Love Affair”, dar şi hituri care au făcut playlist-urile radio-urilor. „Cât de departe”, „Nu mai e timp” feat. Angela Gheorghe, „Dacă noi ne iubim” şi „Roua dimineţii” sunt single-urile extrase şi promovate de pe cel mai recent album.

Cu 35 de ani de carieră şi 17 albume în portofoliu, Holograf rămâne trupa care a marcat pop-rock-ul românesc cu una dintre cele mai fredonate piese, „Ţi-am dat un inel”. În cadrul galei Media Music Awards 2013, ce s-a desfăşurat săptămâna trecută la Sibiu, cei 5 holografi au primit „Premiul de excelenţă”.

Bilete Holograf la Sala Palatului

Biletele pentru concertele din 25 şi 26 noiembrie de la Sala Palatului se găsesc în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria I 120 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 70 lei cumpără bilete
Categoria IV 50 lei cumpără bilete