Sâmbătă, 27 mai 2017, de la ora 19:00, spectacolul „Frozen” (Regatul de Gheaţă), realizat sub licenţa Disney vine la Sala Palatului din Bucureşti. Paula Seling, Dalma şi George Papagheorghe (GEØRGE) dau glas celor mai îndrăgite personaje din film.

Cu fiecare film, Disney a cucerit generaţii întregi, atât prin poveştile elaborate şi desenele pline de farmec, cât şi prin muzica ce a însoţit fiecare dintre aceste poveşti. Pentru spectacolul de la Sala Palatului, Disney propune o altă abordare, care îi va aduce pe spectatori mai aproape de poveste. Astfel, Elsa, Anna, Hans, Kristoph, Sven şi bineînţeles Olaf vor coborî de pe marile ecrane pentru a interpreta live toate piesele îndrăgite de cei mici si cei mari.

Coloana sonoră va fi reprodusă integral, cu participarea orchestrei, a corului şi a soliştilor: Paula Seling în rolul Annei, Dalma în rolul Elsei, iar GEØRGE va da glas pieselor interpretate de Hans,  Kristoph şi Olaf. Versatilitatea vocii artistului George Papagheorghe îi vor permite acestuia să interpreteze cele trei personaje.

Dacă Paula Seling păşeşte pentru prima dată în Regatul de Gheaţă pentru a da voce Annei,  Dalma şi GEØRGE revin în acest loc miraculos. Dalma a interpretat melodiile Elsei în varianta  filmului în limba română, iar GEØRGE a dublat integral personajul  Hans în acelaşi film. Filmul „Frozen” va rula dublat în limba română, cu păstrarea dialogurilor originale, iar piesele vor fi interpretate de asemenea, în limba română.

„Hai afară la zăpadă”, „S-a întâmplat”, „După atâta amar de vreme” sau „Asta e dragostea” vor răsuna în Sala Palatului transformată, pentru o seară, în regat de gheaţă spre încântarea spectatorilor.

Bilete „Disney în concert: Frozen” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul „Disney în concert: Frozen” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 27 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ copil < 12 ani Preţ normal
Categoria VIP 216 lei 270 lei bilete
Categoria I 152 lei 190 lei bilete
Categoria II 120 lei 150 lei bilete
Categoria III 96 lei 120 lei bilete
Categoria IV 72 lei 90 lei bilete
Categoria V 56 lei 70 lei bilete

Evenimentul „Disney în concert: Frozen” este un concept Disney şi o producţie realizată sub licenţa Disney.