Direcția 5 continuă seria concertelor de Valentine’s Day şi în 2014. Pe 14 februarie, de  la ora 19:30, îndrăgostiţii sunt invitaţi la Sala Palatului din Bucureşti pentru un eveniment plin de iubire şi muzică bună.

RECENZIE: Zâmbetul a făcut minuni la concertul Direcţia 5 de la Sala Palatului

Cele mai frumoase melodii ale trupei, scrise pe parcursul a peste 20 de ani de carieră, vor crea o atmosferă specifică uneia dintre cele mai romantice zile din an. Cristi Enache (voce principală), Toni Şeicărescu (voce secundară), Nicu Damalan (chitară), Marius Keseri (tobe), Marian Ionescu (clape), Carmin Ionescu (bass) şi Gabriel Bala (tobe şi percuţii) vor încânta fanii atât cu cântece mai vechi, cât şi cu melodii de pe noul album „Zâmbetul face minuni” .

http://youtu.be/ql3LtIQVv10

Trupa Direcţia 5 a fost înfiinţată în anul 1991 şi a lansat până în acest moment 25 de albume (studio şi live) şi două DVD-uri. Noul album „Zâmbetul face minuni” este un material cu un sound nou, dar care păstrează trăsătura fundamentală a formaţiei, romantismul.

Bilete  Direcţia 5 – Valentine’s Day 2014

Biletele pentru concertul Direcţia 5 de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 110 lei cumpără bilete
Categoria III 80 lei cumpără bilete
Categoria IV 70 lei cumpără bilete
Categoria V 50 lei cumpără bilete