Sâmbătă aceasta, 29 octombrie 2011, de la ora 19:30, Sala Palatului va fi gazda concertului aniversar dIRECŢIA 5, ce marchează 20 de ani de la înfiinţarea trupei (1991-2011). Trupa de pop-rock le mulţumeşte pe această cale fanilor care i-au susţinut de-a lungul vremii prin evenimentul ce poartă numele „Îţi mulţumesc„,  ca şi piesa cu acelaşi nume, al cărui videoclipul a fost lansat cu o săptămână în urmă.

Câştigă invitaţii la concertul dIRECŢIA 5!

Tot cu această ocazie trupa prezintă în exclusivitate noul album, intitulat „Beautiful Jazz Duets„, după o absenţă discografică de doi ani. Prin acest proiect, trupa încearcă o nouă abordare, o combinaţie de pop cu ritmuri de jazz. Stilul din urmă, ce găseşte o nouă înfăţişare în cele 12 melodii, de fiecare dată deosebită, în funcţie de protagonistele duetului, oferă particularitatea albumului.

Unsprezece soliste româneşti au colaborat cu membrii formaţiei pentru acest proiect inedit: Paula Seling, Loredana, Andra, Nico, Anda Adam, Claudia Pavel, Giulia, Alexandra Ungureanu, Monica Anghel, Adina (Heaven) şi Helen (Mandinga). Melodia preferată a solistului Cristi Enache, dintre cele doisprezece, este duetul pe care l-a realizat împreună cu Paula Seling, după cum mărturiseşte acesta, într-o emisiune televizată.

Prezentă în topurile autohtone cu hituri ca „Povestea noastră„, „Am nevoie de tine„, „Dacă ai şti„, „Vreau să mai stai doar o zi„, „Şi ce dacă” etc., trupa românească cu o tradiţie de 20 de ani, este o favorită a scenelor româneşti. Fanii îşi vor sărbătorii trupa preferată la un concert unde li se pregătesc surprize şi unde vor avea ocazia să asculte cele mai îndrăgite hituri, dar şi duete extrase de pe noul album.

Bilete dIRECŢIA 5 – “Îţi mulţumesc”

Preţul biletelor pentru concertul dIRECŢIA 5 – “Îţi mulţumesc” variază în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categ I – 150 lei
Categ II – 100 lei
Categ III – 70 lei
Categ IV – 50 lei
bilet Concert Direcţia 5 la Sala Palatului Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Foto: www.directia5.com