Acest eveniment a avut loc in data de 6 Apr 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 6 aprilie 2012, Dimitri from Paris va susţine un show special la Palatul Ghika din Bucureşti, cu ocazia aniversării a un an de existenţă pentru Color. Alături de el vor fi şi Fouchat şi Bogman.

Dimitri from Paris este un renumit producător francez de origine greacă, considerat ambasdorul clubbingului francez stilat. Şi-a început cariera în anii ’80, însă succesul internaţional i-a fost adus de albumul „Sacrebleu„, în anul 1997. De-a lungul carierei sale a colaborat cu artişti importanţi precum James Brown, Bjork, Quincy Jones şi alţii, pentru care a editat şi compus remix-uri proprii. Stilul său muzical, influenţat din funk-ul şi disco-ul anilor ’70 armonizat de coloana sonoră a filmelor clasice din anii ’50-’60, a făcut din Dimitri un producător de succes.

Bilete Dimitri from Paris

Biletele pentru show-ul susţinut de Dimitri from Paris la Bucureşti se găsesc într-un număr limitat. În avans, preţul biletelor este de 30 lei, iar în seara evenimentului de 40 lei. Biletele în avans pot fi achiziţionate din reţeaua Bilete.ro şi online pe www.bilete.ro.