Depeche Mode a lansat pe 17 martie 2017 albumul „Spirit”, cel mai nou material discografic semnat de către trupă. Lansarea albumului a fost marcată cu un show live exclusiv în legendarul Funkhaus din Berlin. Fanii din întreaga lume au putut urmări concertul prin live stream HD, pe pagina de Facebook şi Twitter a Depeche Mode.

Lansarea albumului „Spirit” este urmată de un turneul de promovare „Global Spirit Tour”, ce va debuta pe 5 mai 2017 şi se va încheia pe 23 iulie 2017 în Cluj-Napoca. „Global Spirit Tour” îi aduce pe Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher în faţa a peste 1.5 milioane de fani din 32 de oraşe din 21 de ţări.

„Spirit” este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode şi marchează prima colaborare cu producătorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco. Albumul „Spirit” conţine 12 piese şi a fost lansat atât în format standard, pe CD, cât şi în ediţie de lux, ce include cinci remix-uri şi un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn. Versiunea de vinil va conţine două LP-uri, alături de albumul standard şi o gravură pe partea a patra, „Spirit”.

Albumul poate fi comandat şi online de pe eMAG. La începutul lunii februarie a fost lansat single-ul, „Where’s The Revolution”, pentru care trupa a realizat primul videoclip din ultimii 4 ani.

Bilete Depeche Mode la Cluj Arena din Cluj-Napoca

Pentru concertul Depeche Mode din România, trei categorii de biletele sunt deja epuizate. Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro şi din magazinele partenere, la următoarele categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria I – Tribuna VIP  487 lei SOLD OUT
Categoria II – Tribuna Inel I 311 lei SOLD OUT
Categoria III – Tribuna Inel II 251 lei bilete
Categoria IV – Golden Circle 226 lei SOLD OUT
Categoria V – Peluza 171 lei bilete
Categoria VI – Gazon 131 lei bilete

Fanii mai au la dispoziţie pachete Early Entry, ce asigură accesul cu prioritate în zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achiziţionat la preţul de 199 de lei şi este valabil doar împreună cu un bilet Golden Circle sau Gazon.

Un pachet include: acces cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere, check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare şi un suvenir oficial. Comenzile pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa [email protected]

Concertul Depeche Mode de la Cluj Napoca este un eveniment organizat de Emagic.