Duminică, 23 iulie 2017, de la ora 17:30, Depeche Mode va susține un concert în premieră pe stadionul Cluj Arena, din Cluj-Napoca, în cadrul turneului „Global Spirit”, care promovează viitorul album „Spirit”, ce urmează să fie lansat în primăvara lui 2017.

După concertele din 2006 și 2013, britanicii Dave Gahan, Andrew Fletcher și Martin Gore revin în România pentru a susține un show care deja se anunță să fie spectaculos. Turneul va debuta pe 5 mai 2017, cu un concert la Stockholm, iar concertul de pe Cluj Arena de pe 27 iulie va încheia seria de 32 de spectacole prevăzută pentru acest turneu. Trupa va concerta atât pe stadioane deja celebre din Europa, precum Stade de France din Paris, San Siro din Milano şi Olympiastadion din Berlin, dar și pe stadioane care vor găzdui în premieră un concert de-al britanicilor, cum ar fi London Stadium, Otkritie Arena din Moscova și chiar Cluj Arena.

După cele 21 de țări europene pe care Depeche Mode le va vizita în vară, turneul „Global Spirit” va continua cu o nouă serie de concerte în America de Sud și America de Nord. Cel de-al 18-lea turneu al trupei marchează primele show-uri live ale trupei după succesul turneului „Delta Machine Tour” din 2013, care a reunit peste 2.5 milioane de fani în concerte cu casa închisă atât în Europa, cât și în America de Nord.

Odată cu anunțarea acestui nou turneu, la conferința de presă din Milano, Dave Gahan a mărturisit că el și colegii săi sunt „extrem de mândri de sunetul și energia noului album”, și că sunt încântați să-l împărtășească cu fanii din întreaga lume.

Depeche Mode este o trupă care a înregistrat nenumărate recorduri muzicale în cele peste 3 decenii de activitate, atât în ceea ce privește vânzările de albume, cât și numărul de concerte susținute pe întreg mapamondul și numărul de hit-uri lansate de-a lungul timpului. Muzica britanicilor de la Depeche Mode a rămas și astăzi la fel de actuală și inspiră mulți alți artiști, iar turneele europene și mondiale frecvente mențin legătura lor specială cu fanii de pretutindeni.

Bilete Depeche Mode la Cluj Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul pe care trupa Depeche Mode îl va susţine pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, pe 23 iulie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categoria I – Tribuna VIP  487 lei SOLD OUT
Categoria II – Tribuna Inel I 311 lei SOLD OUT
Categoria III – Tribuna Inel II 251 lei bilete
Categoria IV – Golden Circle 226 lei SOLD OUT
Categoria V – Peluza 171 lei bilete
Categoria VI – Gazon 131 lei bilete

Concertul Depeche Mode de la Cluj Napoca este un eveniment organizat de Emagic.