Delia va cânta în deschiderea mult aşteptatului concert Robbie Williams, pe 17 iulie 2015, din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, ce face parte din turneul „Let Me Entertain You 2015”.

„Pentru mine, Robbie Williams este un reper. Cine nu a suferit pe „Come Undone”, cine nu ştie toate cuvintele din „Angels”, cine nu a dansat până în zori pe „Feel”? Pot spune că sunt fana lui, este o persoană creativă şi versatilă. Îmi place până şi conceptul lui de swing, am văzut de multe ori show-ul din Albert Hall”, spune Delia, care credea că va avea ocazia să-l vadă pe marele artist doar din public.

„Mi se pare ceva „astronomic”, dacă pot să mă exprima aşa, e ca un vis intim împlinit. Culmea, am apucat să îmi cumpăr bilete la concert înainte să vină propunerea de a-l deschide”, mai spune ea.

Fanii lui Robbie Williams se vor bucura de un playlist de tip „Best Of”, ce va include majoritatea hiturilor artistului britanic, dar şi piese jazz, timp de aproximativ două ore şi jumătate.

„Let Me Entertain You Tour 2015” este al 11-lea turneu al lui Robbie Williams. Turneul a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) sau Tel Aviv (2 mai).

Bilete Robbie Williams la Bucureşti

Biletele pentru concertul Robbie Williams din Piaţa Constituţiei pot fi achiziţionate exclusiv din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Tribuna 1 680.40 lei cumpără bilete
Tribuna 2 680.40 lei cumpără bilete
Diamond Circle 572.40 lei cumpără bilete
Golden Circle 464.40 lei cumpără bilete
Normal Circle 189 lei cumpără bilete
Peluza Parlament 189 lei cumpără bilete

Concertul Robbie Williams de la Bucureşti este organizat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.