Acest eveniment a avut loc in data de 9 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 9 septembrie 2016, de la 22:00, David Morales mixează la Good Vibrations la After Summer Party, pe terasa Promenada Mall din Bucureşti. Negru, Kosta şi Heion completează lineup-ul serii.

După show-ul lui Roger Sanchez, terasa din Promenada Mall va vibra pe ritmurile lui David Morales, un DJ autentic din New York. Adept al house-ului clasic, Morales combină acest stil cu influenţe disco, dance, pop şi R&B. Alături de el, în cadrul petrecerii sunt invitaţi şi artişti locali: veteranul Circoloco Negru şi cosmopoliții selectori Kosta şi Heion. Evenimentul va avea şi un dresscode, ce pune în valoare garderoba de vară la început de toamnă: Summer Festival Chic.

„Ador să creez pentru oameni un context în care să uite de tot şi de toate pentru o vreme. Este un lucru esenţial pentru perioada în care trăim” a declarat David Morales, explicând atracţia publicului pentru versatilitatea muzicii sale house legendare cu influenţe disco, dance, pop, R’n’B.

Originar din New York, David Morales este unul dintre cei mai versatili DJ din lume. Iniţial un preferat în Loft şi Paradise Garage, îşi cultivă arta alături de legenda din Chicago, Frankie Knuckles şi fondatorul For The Record Judy Weinstein, cu care pune bazele Def Mix Productions. Alături de Louie Vega şi Tony Humphries, Morales face parte din grupul iconic „Kings of House” din New York.

Cu peste 500 de lansări ca remixer şi producător, DJ-ul lucrează pe piese celebre de la: Aretha Franklin, Michael Jackson, Janet Jackson, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston şi Jamiroquai. „Needin’ U”, „How Would You Feel” şi „Here I Am” se numără printre cele mai cunoscute creaţii ale lui David Morales. De-a lungul carierei sale, DJ-ul a primit numeroase premii, printre care şi un Grammy pentru „Remixerul Anului 1998”.

Accesul se face doar pe bază de invitaţie. Un număr limitat de invitaţii sunt disponibile la Info Point-ul de la parterul Promenada Mall. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Show-ul David Morales la Promenada Mall din Bucureşti este un eveniment organziat de Masque.