Acest eveniment a avut loc in data de 29 Jul 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 29 iulie 2016, de la ora 22:00, Roger Sanchez va mixa la Terasa Promenada din Bucureşti. Golan (DJ Set), Fouchat, OK Corral și Snups i se alătură promoterului house-ului clasic din Ibiza.

Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ-i, Roger Sanchez va oferi publicului român un spectacol de house clasic în aer liber. Originar din New York, artistul a mixat în cele mai mari cluburi din Ibiza, precum şi în Ministry of Sound, o celebră casă de discuri din Anglia.

De-a lungul carierei sale, Roger Sanchez a lansat cinci albume şi a câştigat numeroase premii internaţionale. Printre acestea se numără şi un Grammy la categoria „Best Remixed Recording” pentru remixul de la „Hella Good”, melodia trupei No Doubt. Artistul are propria casă de producţie, Stealth Records, precum și al propriu podcast, Release Yourself.

Roger Sanchez este recunoscut la nivel internaţional datorită hiturilor sale: „Lost”, „Another Chance”, „I Never Knew”, şi „Remember Me”. De asemenea, Sanchez a remixat hituri celebre de la Madonna, Michael Jackson, Maroon 5 şi Robbie Williams.

Accesul se face doar pe bază de invitaţie. Un număr limitat de invitații sunt disponibile la Info Point-ul de la parterul Promenada Mall.

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

Evenimentul este organizat de Mall Promenada şi Masque.