David Guetta, Martin Garrix, The Script, Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Above & Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig se regăsesc printre primele confirmări de la UNTOLD 2021. Cea de-a șasea ediție a festivalului de la Cluj-Napoca revine după un an de pauză și va avea loc între 9-12 septembrie 2021. Abonamentele sunt în vânzare la prețuri începând cu 159 euro, iar biletele de o zi de la 69 euro, plus taxe.

Cei mai importanți DJ-i, printre care și top 3 cei mai buni DJ-i din lume – David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike – urcă în acest an pe scena principală a festivalului UNTOLD.

Lista este completată cu alte nume din top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii – Steve Aoki, Alok, Afrojack, dar și de artiști de renume ca DJ Snake, Lost Frequencies, Above & Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig.

Rapper-ul american Tyga va urca în premieră pe scena principală UNTOLD. Tyga este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea, este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy și multe alte premii.

The Script și Parov Stelar completează line-up-ul artiștilor care vor susține concerte live pe scena principală UNTOLD.

Primul val de artiști de la UNTOLD 2021

La scenele secundare vor fi prezenți unii dintre cei mai ceruți artiști din lume. Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, îl așteaptă pe maestrul Paul Kalkbrenner (live), alături de Amelie Lens, care vine pentru prima oară la festivalul UNTOLD, Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Raresh, Rhadoo și Tale of Us.

Fanii drum&bass și trap se vor încărca cu energie bună la scena Alchemy de la DJ-ii Camo & Krooked, Chase & Status (DJ Set), Dirtyphonics (DJ Set), DUB FX, Netsky, Rudimental (DJ Set) și Wilkinson (DJ Set) & MC AD-Apt.

Abonamente și bilete UNTOLD 2021

Fanii festivalului pot să achiziționeze abonamente pentru cele 4 zile de festival, la prețul de 159 de euro plus taxe, abonamentele VIP, la prețul de 399 de euro plus taxe, biletele de 1 zi, la prețul de 69 de euro plus taxe, dar și bilet de 1 zi pentru zona VIP, la prețul de 169 de euro plus taxe.

Abonamentele și biletele de o zi pentru UNTOLD 2021 pot fi achiziționate de pe site-ul oficial untold.com, dar și din rețeaua Entertix/MyTicket și online de pe www.entertix.ro.

Lista celor peste 200 de artiști care vor urca pe scenele festivalului UNTOLD va fi completată în perioada următoare.