Acest eveniment a avut loc in data de 6 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 6 martie 2013, începând cu ora 20:00, Mihai Mărgineanu şi Florin Chilian vor oferi un concert special la Sala Palatului din Bucureşti, sub titulatura Dar din Dragoste. Alături de aceştia pe scenă vor mai urca Adrian Naidin şi actorul Radu Iacoban.

În luna dedicată femeilor Florin Chilian, Mihai Mărgineanu şi Adrian Naidin se întâlnesc într-un spectacol extraordinar unde dragostea este cuvântul cheie al acestui eveniment, iar femeia este în centrul atenţiei.

La 37 de ani, Mihai Mărgineanu nu a ezitat să debuteze în muzică. Şi a reuşit s-o facă cu brio, devenind rapid cunoscut sub numele de scenă, „Gore din Chitila”. Deşi nu are un stil muzical definit, interpretând „cântece vechi româneşti”, din care nu are de gând să trăiască, muzica este pentru el doar un hobby pe care-l împărtăşeşte cu prietenii săi buni, adică publicul.

Florin Chilian, a debutat pe marile scene relativ târziu, la 30 de ani şi ne-a făcut să ne îndrăgostim de muzica lui odată cu piesa „Zece”, inclusă pe albumul „10 porunci”.

Colaborator al lui Moby pentru coloana sonoră a filmului „The Necessary Death of Charlie Countryman”, un proiect de suflet al americanului Shia LaBeouf, Adrian Naidin este un muzician complet, experimentat în jazz, inspirat în clasic, plin de forţă şi har în folclor.

Bilete Dar din Dragoste la Sala Palatului Bucureşti

Biletele la acest eveniment se pot achiziţiona online pe www.iabilet.ro, iar preţul acestora variază în funcţie de categorie şi de distanţa faţă de scenă după cum urmează:

Categoria VIP – 130 lei
Categoria 1 – 80 lei
Categoria 2 – 55 lei

Evenimentul Dar din Dragoste de la Sala Palatului Bucureşti din 6 martie 2013 este organizat de Fundaţia Bravo în parteneriat cu Magic FM.