Cântăreaţa marocană Hindi Zahra revine pe 1 noiembrie 2016 în Bucureşti, la Arenele Romane, într-un spectacol în a cărui deschidere vor cânta Dan Byron, frontman-ul trupei byron, şi cântăreaţa de jazz Luiza Zan.

Cei doi artişti români vor oferi publicului o sesiune acustică, doar voce şi chitară, într-o formulă pe care ei înşişi au denumit-o „Live Acoustic Duo”. Recitalul va aduce în faţa publicului fragmente de rock, jazz, pop şi gospel, împletite armonios într-o interpretare care îi va pune în valoare atât pe vocalistul-chitarist rock, cât şi pe diafana artistă jazz, care tocmai şi-a lansat primul album, „Heritage”.

Concertul Hindi Zahra face parte din seria Jazz Night Out şi se anunţă a fi un succes, după show-ul sold out înregistrat anul trecut. Cântăreaţa marocană va cânta materialele proprii, un melanj uşor de recunoscut datorită influenţelor folkului marocan, a muzicii gypsy, a muzicii jazz şi blues. Aceasta va cânta şi melodii de pe ultimul său album, „Homeland”, pe care l-a promovat anul trecut cu un turneu mondial.

Zahra reuşeşte de fiecare dată să livreze un sound autentic, „handmade”, care rămâne totodată incredibil de sofisticat: i-ar sta bine în egală măsură în subsolul unui club de jazz din New York, cât şi într-un târg colorat din Marrakesch.

Accesul în cortul de la Arenele Romane din Bucureşti va fi permis începând cu ora 19:00. La ora 20:00 vor intra pe scenă Dan Byron şi Luiza Zan, iar de la ora 21:00 va începe concertul lui Hindi Zahra.

Bilete Hindi Zahra la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Hindi Zahra la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 1 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul de 130 lei.

Categorie Preţ
Acces general 130 lei cumpără bilete

Concertul Hindi Zahra la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de Twin Arts şi face parte din seria de evenimente Jazz Night Out.