Marţi, 1 noiembrie 2016, de la ora 20:00, Hindi Zahra susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. După show-ul de anul trecut, cântăreaţă de origine marocană revine în România, într-un spectacol care face parte din seria de concerte Jazz Night Out. Concertul va fi deschis de către un recital susţinut de către Dan Byron şi Luiza Zan.

Programul concertelor:

19:00 – acces
20:00 – 20:45 – Dan Byron & Luiza Zan – Live Acoustic Duo
21:00 – 22:30 – Hindi Zahra

Hindi Zahra a debutat ca muzician pe scenele din Paris, acolo unde locuieşte de la vârsta de 15 ani. Cu o prezenţă scenică intensă, Hindi Zahra îmbină într-o spirală de stări arta sa muzicală şi compoziţională. Naivă şi senzuală, stilul cântăreţei cuprinde numeroase influenţe din zona jazz, folk din Maroc, gypsy, world music, blues.

Discul ei de debut, „Handmade”, a primit „Premiul Constantin” (2010) pentru descoperirea anului în Franţa. De asemenea, cântăreaţa şi-a făcut debutul cinematografic anul trecut, în filmul „The Cut”, al regizorului german de origine turcă, Fatih Akin. Datorită prezenţei sale scenice, a fost comparată cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Patti Smith.

În prezent, artista marocană are două albume şi două EP-uri, în care se regăsesc multe compoziţii exotice, precum hitul „Beautiful Tango”, care a făcut-o celebră. „Stand Up”, „Handmade” şi „Imik Si Mik” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistei. De-a lungul carierei sale, cântăreaţa a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Blundetto, Jose James, House of Spirituals şi Robert Glasper Experiment.

Bilete Hindi Zahra la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Hindi Zahra la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 1 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul de 130 lei.

Categorie Preţ
Acces general 130 lei cumpără bilete

Accesul copiilor sub 7 ani este este permis însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Pentru copii este recomandată utilizarea căştilor de protecţie. Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet şi doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Concertul Hindi Zahra la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de Twin Arts.