Peste aproximativ o lună de zile, iubitorii de muzică şi natură vor putea experimenta trăiri noi în cadrul Fusion Festival 2012 ce va avea loc între 13-14 iulie 2012 la Baraj Gura Râului, 17 km distanţă de Sibiu. Printre artiştii prezenţi la festival se numără Cosmic GateMaarten SikkeVlad Rusu, Gomorrah, Şuie Paparude, Horace Dan D şi Snatt&Vix.

Află mai multe detalii despre Fusion Festival 2012!

Line-ul Fusion Festival 2012

Cosmic Gate
Maarten Sikke
Şuie Paparude
Horace Dan D
Snatt&Vix
Vlad Rusu
SHVR
Djubei
Progressers
DJ Vasile
Burner Green
Oliviu
Deysa
Gomorrah

Fusion Festival s-a remarcat în primele două ediţii prin show-urile cu efecte pirotehnice, proiecţii şi multe efecte vizuale. Locul de desfăşurare al evenimentului i-a impresionat de asemenea pe participanţii la acest festival. În ediţia de acest an, publicul va avea parte de un spectacol aparte, „Evolution Show„, susţinut de trupa de dans Gomorrah.

O altă surpriză pregătită de către organizatori este şi concertul pe care îl va oferi trupa Cosmic Gate din Germania. Membrii trupei au devenit cunoscuţi datorită remixurilor realizate pentru alţi artişti. Printre aceşti se numără DJ Tiesto, Ferry Corsten, Blank & Jones sau Vanessa Mae.

Fusion Festival este un concept unic în ţară, datorită locului de desfăşurare, cât şi prin spectacolul multimedia de anvergură pe care îl prezintă.

Bilete Fusion Festival

Biletele pentru Fusion Festival din judeţul Sibiu se pot achiziţiona din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro, la diferite categorii de preţ.

Categoria I: 35 lei
Categoria II: 45 lei
Categoria VIP: 100 lei

Cumpara bilet