Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, va fi speaker la Mastering The Music Business (MMB), prima conferinţă internaţională dedicată exclusiv industriei muzicale din România, care va avea loc pe 16 şi 17 februarie 2016, la Hanul Gabroveni din Bucureşti.

După ce organizatorii au anunţat că Tataee, unul dintre fondatorii trupei B.U.G. Mafia, va fi speaker la Mastering The Music Business, lista de participanţi se înmulţeşte cu alte două nume: Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, alături de managerul trupei, Cristian Stan.

Cornel Ilie este cunoscut, în special, ca solist al trupei Vunk, însă acesta este şi compozitor, textier şi producător muzical. Cornel Ilie s-a remarcat ca speaker motivaţional, fiind invitat la manifestări precum BuzzCamp şi BookLand.

Preocupat permanent de problemele lumii în care trăieşte, Cornel Ilie a devenit şi una dintre vocile care se fac din ce în ce mai auzite în societatea românească, susţinând, alături de trupa sa, campanii, precum „Vreau o ţară ca afară” şi „Campania respectului”.

Totodată, Cornel Ilie scrie despre problemele cu care se confruntă în România atât pe blogul său, www.cornelilie.ro, cât şi pe site-ul unui ziar, iar articolele sale sunt extrem de apreciate.

Pe de altă parte, Cristian Stan este business managerul trupei Vunk din anul 2010, fiind omul din spatele unor producţii de succes, precum concertele pe care Vunk le susţine anual la Sala Polivalentă, care au fost apreciate pentru stilul îndrăzneţ, comparabil cu cel al unor mari artişti internaţionali.

La conferinţa Mastering The Music Business, Cornel Ilie şi Cristian Stan vor dezvălui participanţilor greutăţile cu care se confruntă o trupă începătoare, dar ambiţioasă şi traseul parcurs până la succes.

Totodată, cei doi vor vorbi despre dorinţa de „mai mult”, nu în termeni de câştig financiar, ci de realizări profesionale, dar şi despre importanţa de a forma şi gestiona o echipă de profesionişti care să contribuie la dezvoltarea carierei trupei şi de a se adapta schimbărilor din industria muzicală.

Conferinţa Mastering The Music Business  aduce laolaltă personalităţi din domeniul muzical românesc şi internaţional, de la producători, compozitori, artişti, specialişti în drept de proprietate intelectuală până la specialişti în online, marketing şi branding muzical.

Evenimentul este organizat de Star Management , în colaborare cu ArCuB. Înscrierea la conferinţă se face pe site-ul oficial, iar taxa de participare este cuprinsă între 129 şi 169 euro, în funcţie de momentul înscrierii.